AcasăNewsJoaca pe cartea uninominalului. Tariceanu incearca sa sparga blocada instituita de Crin

Joaca pe cartea uninominalului. Tariceanu incearca sa sparga blocada instituita de Crin

Calin Popescu Tariceanu iese la bataie

Calin Popescu Tariceanu incearca sa sparga blocada instituita de Crin Antonescu impotriva lui cu ajutorul votului uninominal.

Calin Popescu Tariceanu iese la bataie

Liberalii pro si contra lui Crin Antonescu au un nou motiv de harta: alegerea noii conduceri a partidului uninominal sau pe lista. In favoarea sistemului uninominal se declara fostul lider Tariceanu, care stie ca doar asa are sansa de a reveni in conducerea partidului. O prima confruntare pe tema a avut loc ieri, zi despre care multi credeau ca se va transforma intr-una a ”cutitelor lungi” pentru PNL, dar s-a soldat doar cu sacrificarea baimareanului Catalin Chereches. Iar daca tot s-au abtinut adversarii sa-i ceara capul, Tariceanu a iesit el la atac, criticand alegerea la pachet a conducerii partidului, sistem care ”din pacate nu da posibilitatea multor lideri din PNL sa se exprime, sa ajunga sa fie voci care sa aiba rezonanta si in partid si in public”. In timp ce Tariceanu spera sa pacaleasca vigilenta lui Antonescu si sa revina in conducerea partidului, alt dizident celebru, Andrei Chiliman, neaga ca ar urmari sa fie dat afara din partid, asa cum il acuza liderul en-titre. Chiliman afirma ca Antonescu se insala si atunci cand spune ca nu este loc pentru amandoi in PNL. Ca dovada, Chiliman ii aminteste liderului PNL cum a gasit loc in partid pentru ”prietenii mai noi” pusi direct pe liste, aluzie sarcastica la Gigi Becali.

Liberalii s-au descotorosit de Chereches

Catalin Chereches

Delegatia Permanenta a PNL a votat excluderea lui Catalin Chereches, primarul din Baia Mare acuzat ca nu a sustinut candidatii propusi de conducerea partidului la alegerile parlamentare. Fara a catadicsi sa fie prezent la eveniment, Chereches s-a declarat ”onorat” de decizie si le-a amintit liberalilor ca vor mai fi alegeri, asa ca asteapta cu interes sa-i vada batand la usile baimarenilor cerandu-le votul.

author avatar
Simona Badulescu
267 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger