AcasăNewsJO 2018: performanta si sex!

JO 2018: performanta si sex!

Intreaga lume urmareste Jocurile Olimpice de Iarna ce se desfasoara in Coreea de Sud, dar nici nu banuieste ce activitati se desfasoara sub glorioasele steaguri ale performatei.

Frumoasele sportive olimpice nu cauta numai medalii ci si un pic de amor

Sportivii calificati la Jocurile Olimpice de Iarna 2018 din Coreea de Sud s-au antrenat din greu multe luni inainte de competitie si au trait sub o tensiune greu de imaginat. Asa ca, o buna parte dintre acesti atleti desavarsiti vad in deplasarea din Corea de Sud si sansele unor mici escapade amoroase.   Cateva zeci, daca nu cumva sute, de sportive  isi cauta parteneri si au  creat anunturi specifice in acest sens. Asadar, sportivi de top, schiori, skateri si snowborderi au iesit la vanatoare, facandu-si profiluri pe @tinderpyeongchang, o aplicatie de intalniri care a devenit, brusc, foarte populara. Calculul amorezilor este unul foarte simplu: sunt doua locatii care vor gazdui atletii timp de 18 zile, cat dureaza competitia: marea majoritate, aproximativ 3.500 de sportivi, vor fi gazduiti la Alpensia, iar 2.700 la Gangneung. Realizati cate oportunitati se deschid in fata acestor campioni olimpici? Presa internationala atrage insa atentia asupra faptului ca aproape 90 la suta dintre cei ce isi cauta parteneri vremelnici sau mai stabili la JO sunt… femei. Si inca foarte sexy.

„Patogenul perfect” ameninta sportivii olimpici

Un virus gastrointestinal ce a fost caracterizat drept „patogenul perfect”, se raspandeste la Jocurile Olimpice de Iarna.

Au fost semnalate 128 de cazuri de imbolnavire cu acest norovirus in locatii olimpice, un virus foarte infectios care produce simptome gastrointestinale puternice, printre care voma si diaree. In SUA se inregistreaza, in medie, intre 19 milioane si 21 de milioane de imbolnaviri cu norovirus in fiecare an, conform Centrului american pentru Controlul si Prevenirea Bolilor . „Acesti virusi dispun de toate atributele unui agent infectios perfect: foarte contagios, raspandit rapid si evolueaza constant, profitand de deficientele imunitare ale gazdelor si este moderat virulent, permitand insanatosirea completa a gazdelor, dar mentinand astfel si un bazin mare de gazde susceptibile (de imbolnavire)”, a explicat Dr. Aron Hall, epidemiolog. Cu alte cuvinte, virusurile din aceasta familie se raspandesc usor si cu rapiditate. Gazda se imbolnaveste suficient de puternic pentru a raspandi virusul si mai departe, iar virusul sufera rapid mutatii si nu mai este recunoscut ulterior de sistemul imunitar, asa ca un om se poate imbolnavi de mai multe ori in urma infectarii cu norovirus.

Sora lui Kim Jong-Un fascineaza planeta

Sora mai mica a liderului de la Phenian s-a aflat in centrul atentiei inca de la sosirea sa in Coreea de Sud, pentru o vizita istorica de trei zile, ca parte a ritualului de participare la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de Iarna.

Purtarea foarte rezervata a sorei dictatorului nord coreean a crescut foarte mult cota de popularitate a familiei cunoscute mai ales pentru cruzimea deciziilor politice

Prin marea de cameramani si jurnalisti, Kim Yo-jong a trecut insotita de o intreaga suita de bodyguarzi, nu a facut nicio declaratie, a fost intotdeauna tacuta si zambitoare. Ca reprezentant al fratelui sau, Kim Yo-jong a fost mandatata sa arate o latura mai blanda a regimului nord-coreean, cunoscut la nivel mondial pentru incalcarea flagranta a drepturilor omului si pentru amenintarile nucleare constante, scrie presa internationala. Analistii au discutat fiecare detaliu al aparitiei surorii dictatorului, de la cantitatea de machiaj pe care a purtat-o, la cat de proeminenti ii sunt pometii, dar si fiecare piesa pe care Kim a ales s-o poarte, iar titlul „umil”, atat in vestimentatie, cat si in maniere, a fost scos in evidenta in fata camerelor. La o cina care a avut loc tot in onoarea Jocurilor Olimpice de Iarna, aceasta a purtat o jacheta visinie si pantaloni negri, dupa cum scrie presa locala, astfel ca jurnalistii nu s-au putut abtine sa nu faca si o comparatie cu Ivanka Trump, cea care va participa la ceremonia de incheiere a Olimpiadei.

author avatar
Catalin Dumitrescu
989 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger