Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Jihad, varianta Mad Max

Jihad, varianta Mad Max

Autor:

In Mosul, armata irakiana a descoperit o serie de vehicule stranii, modificate artizanal de combatantii ISIS pentru lupte, transport de trupe dar si pentru misiuni sinucigase.

 

isis2 Jihad, varianta Mad Max

O turela de tranc a fost montata la interiorul unei remorci de camion, pentru a fi ascunsa si transportata mai repede in zonele de lupta.

Aceste blindate rapciugoase amintesc fara doar si poate de cele din celebra serie post apocaliptica Mad Max, mai putin divertismentul fireste. Vehiculele au fost expuse de catre fortele de securitate irakiene la Hamam al-Alil , in apropiere de Mosul si fotografiate de jurnalistii agentiilor straine.

isis1 1 Jihad, varianta Mad Max

Numai partea frontala a acestei masini a fost acoperita cu blindaj

In 9 iulie, Mosul a fost recucerit de armata irakiana din mainile Daesh, sprijinita de militii siite si kurde, cu ajutorul raidurilor coalitiei antitero condusa de SUA, dupa 9 luni de lupte sangeroase.

isis3 Jihad, varianta Mad Max

Mai multe masini-kamikaze, in diferite stadii de fabricatie

Insa mai multe organizatii, precum Amnesty Internationbal au estimat ca fortele irakiene si ale coalitiei nu au reusit sa ia masurile necesare pentru a-i proteja pe civili.isis 1 Jihad, varianta Mad Max isis4 Jihad, varianta Mad Max
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 25-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!