AcasăNewsJianu, pregatit degeaba sa preia Guvernul

Jianu, pregatit degeaba sa preia Guvernul

Florin Jianu, un pion tehnocrat pe care unii incearca sa-l vare a doua oara pe gatul PSD-ului

Fostul ministru pentru Mediul de Afaceri si Antreprenoriat, Florin Jianu, este considerat de unii ca fiind succesorul perfect pentru premierul Sorin Grindeanu: provine din mediul de afaceri, are sustinere externa si in plus poate juca rol de erou dupa demisia data din Guvernul Grindeanu. Problema este ca PSD nici nu vrea sa auda de el.

Florin Jianu, un pion tehnocrat pe care unii incearca sa-l vare a doua oara pe gatul PSD-ului

Florin Jianu a ajuns ministru fara a fi macar membru de partid, fapt care justifica perfect eticheta de ”tehnocrat al PSD-ului”. Mai mult, s-a si comportat ca un tehnocrat sadea lasand PSD-ul balta in plin scandal al ordonantei de urgenta, cand a demisionat din Guvern acuzand ”incorectitudinea” adoptarii unei legi ”fara a informa in prealabil membrii Cabinetului, in absenta presei si aproape de miezul noptii”. Iar daca asta l-a transformat in erou in ochii celor care vor sa-l impuna in fruntea unui nou Executiv, pesedistii il privesc ca pe un infam spargator de greva care a intors dosul la primul hop aparut. Ca urmare, social-democratii considera doar o gluma proasta scenariul legat de numirea lui Jianu in fruntea Guvernului, in locul lui Sorin Grindeanu. Si asta cu atat mai mult cu cat pesedistii spera sa reuseasca stingerea conflictului doar cu abrogarea ordonantei de urgenta care a modificat Codurile penale si cu demiterea/demisia ministrului de resort, Florin Iordache. Ceea ce ar insemna implicit ca Sorin Grindeanu ramane premier si Florin Jianu un fost ministru.

author avatar
Simona Badulescu
927 afisari

1 COMENTARIU

  1. Bai nene,omul asta daca NU este membru PSD ,de ce i s-a dat portofoliu de ministru?….inseamna ca individul „este un intrus „de-al lui JOHANNIS ,din moment ce imediat si-a dat demisia!!!…Doamne ce tradatori!!!…dupa fata ,pare a fi de-al binomului!!!….depistati-i fratilor si AFARA cu ei din partid si aratati cu degetul!!!….un pensionar ..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger