Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Jeremy Clarkson, mistocarul romanilor!

Jeremy Clarkson, mistocarul romanilor!

Autor:

Am ajuns caii de bataie ale ironiilor lui mos Clarkson, o vedeta sloboda la gura, mai cu seama cand e vorba de romani.

 

jeremy clarkson i a ironizat pe imigrantii romani din marea britanie in noua emisiune le dau de munca 16 size6 Jeremy Clarkson, mistocarul romanilor!

Pentru Jeremy, am ajuns “piese romanesti!”

Cam asa s-a intamplat in ultimul episod al The Grand Tour, noua sa emisiune, difuzata online pe Amazon Prime: pe platoul de filmare apare un vehicul improvizat dintr-o jumatate de fosa septica si un fotoliu(aluzie la masina care se conduce singura, creata de Google si criticata de Clarkson), chipurile dirijata prin telefonul mobil de prezentatorul britanic. In realitate, inauntrul alcaturii pe roti se afla un om pus sa pedaleze si sa faca manevrele pe care i le dirija Clarkson.

jeremy clarkson i a ironizat pe imigrantii romani din marea britanie in noua emisiune le dau de munca 15 Jeremy Clarkson, mistocarul romanilor!O munca de “sclav feudal”, dusa, evident, de un “roman”.“O, Doamne. Este un om inauntru”, a comentat nu mai putin celebrul Richard Hammond, coleg de ispravi cu Jeremy. “Nu e doar un om, e un roman! Le dau de munca celor nou veniti la noi in tara. Google foloseste electronice ca sa le ia locurile de munca oamenilor. Asta(adica masina incropita de Clarkson) le da un loc de munca, le da demnitate, e genial! Ingineria britanica, doamnelor si domnilor, cu piese romanesti” si-a incheiat numarul Clarkson.

Gaselnita vedetelor britanice a provocat reactii ale ambasadorului Romaniei la Londra, Dan Mihalache, care, intr-un cuminte limbaj diplomatic a anuntat ca gestul lui Clarkson este un “derapaj regretabil”(ce ironie muscatoare, Excelenta), bazat pe “stereotipuri fascistoide” si ca “Ambasada Romaniei la Londra va trimite o scrisoare de protest postului de televiziune”. Gestu-i firesc, chiar daca de aia n-o sa mai poata “postul de televiziune”, dar ocoleste realitatea: de la “mancatori de lebede”, dupa peste 25 de ani, am devenit “piese romanesti”. Adica tot aia.


1 Comentariu la Jeremy Clarkson, mistocarul romanilor!

  1. Academicus

    Caii de bãtaie AI ironiilor, bã, prostovane, nu ,, ale ”… Si esti ziarist?!?! Si nu stii sã folosesti nici parantezele?! Probeazã cratimele. În rest, de acord cu fondul problemei. Baftã!


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 16-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!