Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Jandarmeria, inaintea mitingului diasporei: nu vom accepta niciun fel de insubordonare civica

Jandarmeria, inaintea mitingului diasporei: nu vom accepta niciun fel de insubordonare civica

Autor:

Cum a mai ramas o singura zi pana la mitingul diasporei, anuntat pentru vineri, in Piata Victoriei, oficialii Jandarmeriei au ales sa iasa public cu unele precizari.

 

jandarmi Jandarmeria, inaintea mitingului diasporei: nu vom accepta niciun fel de insubordonare civica“Nu vom accepta niciun fel de insubordonare civica sau actiuni violente care urmaresc destabilizarea sociala”, a anuntat cat se poate de clar, in preziua mitingului, un reprezentant al Jandarmeriei Romane, intr-o conferinta de presa.

In functie de cate persoane vor participa la manifestarea din Capitala, jandarmii sunt pregatiti sa suplimenteze, gradual, efectivele trimise in zona. “Jandarmeria Romana nu se confrunta cu cetatenii sau cu participantii la o adunare publica. Rolul nostru este de a asigura ordinea de drept, siguranta participantilor si a celor care vor sa manifeste, (…) dar si a celor care nu au legatura cu protestul”, a subliniat purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Romane.

Din cate a anuntat inca de miercuri Primaria Capitalei, nimeni nu a dorit sa isi asume acest protest. “Manifestatia anuntata pentru vineri, 10 august, in Piata Victoriei, nu are organizatori”, a transmis PMB.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!