AcasăNewsJandarmeria bifata, urmeaza Academia!

Jandarmeria bifata, urmeaza Academia!

Generalul Andreiana Marin (foto) il inlocuieste pe Mircea Olaru la sefia Jandarmeriei

Asa dupa cum anuntam cu o zi in urma, la sefia Inspectoratului General al Jandarmeriei Romane a fost instalata o echipa de conducere formata din oameni care cel putin stiu cu ce se mananca aceasta meserie. Astfel, la putin timp dupa ce generalul de brigada Zoltan Balint, care pana in acel moment condusese Brigada Speciala de Interventii, cunoscuta si drept „bratul „inarmat” al DNA, preluase functia de prim adjunct, ministrul de Interne l-a imputernicit, pentru o perioada sase luni, pe noul inspector general al Jandarmeriei.

Generalul Andreiana Marin (foto) il inlocuieste pe Mircea Olaru la sefia Jandarmeriei

Este vorba despre generalul de brigada Andreiana Marin, cel care a condus pana acum Gruparea de Jandarmi Mobila „Fratii Buzesti” Craiova. Si daca, de acum inainte, odata cu dizolvarea gruparii Romanica de la butoanele subterane ale cercurilor de influenta, Jandarmeria Romana isi poate vedea in liniste de misiunile primite, iata ca o noua structura din cadrul Ministerului de Interne este pe cale sa fie curatata de ultimele ramasite ale „fratiei chestorilor”.

„Chestorul Logan” strange adeverinte

„Chestorul Logan” Gheorghe Popa isi face dosarul pentru pensionare

Pentru ca, dupa cum reiese din informatiile intrate in posesia noastra, Academia de Politie este din nou supusa unor controale interne. Care, de aceasta data insa, se vor face pe bune, nu ca pana acum. Drept urmare, alarmat ca s-ar putea sparge buboiul si in ograda sa, rectorul Gheorghe Popa, cunoscut si drept „chestorul Logan”, tocmai s-a pus pe strans adeverinte pentru dovedirea vechimii in munca, pentru a se putea sui din mers in ultimul tren al pensionarii. Asa ca martie ar putea fi luna debutului reformarii Academiei de Politie, o institutie vizata in ultima vreme de mai multe anchete ale procurorilor DNA.

author avatar
Catalin Tache
3.310 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger