AcasăNewsJandarm gasit mort in sediul IJJ Teleorman

Jandarm gasit mort in sediul IJJ Teleorman

Soc in randul apropiatilor si al colegilor unui subofiter de la Jandarmeria din Teleorman, care a fost gasit fara suflare la locul de munca, cu scurta vreme inainte de a intra in tura.

Barbatul in varsta de 41 de ani, tata al unui copil, a fost descoperit prabusit, in cursul noptii trecute, chiar in sediul Inspectoratului Judetean de Jandarmerie Teleorman. Din cate se pare, acesta ar fi fost gasit impuscat in cap si nimeni nu l-a mai putut salva.

Nimeni nu stie ce s-a intamplat de s-a ajuns la acest deznodamant dramatic. Din cate a dezvaluit purtatorul de cuvant al IJJ Teleorman, intr-o interventie telefonica la Antena 3, jandarmul fusese testat psihologic anul trecut in aprilie, fiind declarat apt. “Urma sa intre in serviciu (…) suntem consternati pur si simplu, nu ne asteptam ca un asemenea coleg, care este unul dintre cei mai buni jandarmi din cadrul Detasamentului mobil sa procedeze la un asemenea gest (…) in 2016 a fost avansat in gradul urmator inainte de termen” – a precizat purtatorul de cuvant Oanta.

Cazul este anchetat de oamenii legii.

author avatar
Cristina Stefan
220 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger