AcasăNewsJale mare la MAI dupa poza soc din „National”!

Jale mare la MAI dupa poza soc din „National”!

In timp ce toata conducerea Inspectoratului General al Politiei de Frontiera da cu subsemnatul de dimineata pana seara in fata membrilor Corpului de Control trimis de urgenta de ministrul Carmen Dan sa cerceteze scena halucinanta in care seful Serviciului Control ingenunheaza in fata lui Gelu Oltean si a altor chestori, unda de soc se resimte in tot ministerul.

Astfel, Carmen Dan l-a „ingenuncheat” practic inca o data pe comisarul sef Aurelian Miu, care i-a cerut  sa faca un minim gest de onoare si sa-si dea demisia, pana ce nu este prea tarziu. Mai mult chiar, de la varful ministerului au aparut informatii ca actualul sef al Politiei de Frontiera, chestorul cu patru stele Ioan Buda ar fi cerut deja sa iasa la pensie. In plus, Carmen Dan a anuntat ca Aurelian Miu ar fi recunoscut ca a avut un schimb mai dur de replici cu Gelu Oltean, temutul sef al serviciului secret „Doi s’ un sfert” si a simtit apoi, imediat „impulsul” sa ingenuncheze in fata acestuia. In urma publicarii in exclusivitate de catre „National” a acestor fotografii socante, ministrul de Interne a dezvaluit faptul ca a avut o sedinta cu toti sefii de structuri din MAI, carora le-a cerut sa nu se mai ajunga niciodata in astfel de situatii halucinante precum cea din poza facuta la ora 22.00 la etajul sase din sediul Politiei de Frontiera. Iar acestea sunt doar concluziile partiale, rezultatele finale ale controlului urmand sa aduca si alte mari surprize…

Mai multe detalii in editia de vineri a ziarului „National” si pe www.national. ro!

author avatar
National
2.629 afisari

2 COMENTARII

  1. Seful Politiei de Frontierã, dansuri lascive la popota unitãtii (video)

    http://www.vremeanoua.ro/seful-politiei-de-frontiera-dansuri-lascive-la-popota-unitatii-video

    PE RITMURI DE MANELE…O înregistrare video provoacã un scandal urias la Politia de Frontierã de la Husi. Mai multi politisti dau o petrecere de pominã în popota unitãtii, iar cel mai înfocat dansator este chiar seful unitãtii, Vasile Cernat. Acesta danseazã de mama focului cu douã politiste pe ritmuri de manele. Celebrul dans al lui Borcea, de la tribuna oficialã a lui Dinamo, pãleste pe lângã miscãrile din buric ale lui Cernat. Chiar dacã filmuletul este mai vechi, dacã e sã ne luãm dupã declaratiile sefului Politiei de Frontierã, comentariul colegilor care ne-au trimis aceastã înregistrare la redactie rãmâne actual: “În timp ce agentii se chinuie sã prindã contrabandistii, ofiterii se distreazã la popota unitãtii. Si ce ofiteri! Chiar sefii Politiei de Frontierã Vaslui”. Pe filmare mai apare pe lângã Vasile Cernat, un politist de frontierã îndrãgostit de jocurile de noroc. Acesta a pãrãsit sistemul dupã ce a fost implicat într-un scandal de contrabandã cu tigãri. Partenerele de dans ale lui Cernat au fost detasate pe un loc cãldut, la Fãlciu. Seful Politiei de Frontierã Vaslui spune cã filmarea este foarte veche, din 2008, si cã a fost destituit, în 2010, din cauza acesteia, dar ulterior, dupã ce a câstigat procesul, a fost repus pe functie. Mai spune cã filmul a fost scos de la naftalinã pentru cã unii vor, din nou, sã-l elimine si face public chiar numele celui care a filmat. Este vorba de Iulian Antohe, liderul de sindicat al politistilor de frontierã vasluieni.

    Un film despre care principalul protagonist spune cã a fost fãcut în 2008, la ziua de nastere a unui coleg, a fost trimis, în urmã cu douã zile, pe adresa redactiei. Pe fimare se observã cum actualul sef al Serviciului Teritorial al Politiei de Frontierã Vaslui, Vasile Cernat, danseazã, pe ritmuri de manele, alãturi de o colegã care, spun surse din politie, ar fi ajuns, între timp, la Fãlciu. Dupã câteva miscãri lascive în jurul “sefului”, femeia îl apucã, la un moment dat, de cravatã si încearcã niste miscãri mai sexy. Îl cuprinde apoi, cu ambele mâini, în brate si-si continuã miscãrile provocatoare. Pentru a întretine atmosfera, Cernat încearcã un dans în stilul lui Borcea, dar vârsta si kilogramele nu-l ajute. Ca sã tinã ritmul, mimeazã cã se spânzura de cravatã. În tot acest timp, partanera sa de dans îi scuturã, cu putere, cureaua si slitul de la pantaloni, în timp ce comandantul se lase pe spate, încercând un “artificiu” prea sofisticat. Partenera sa, pare mai profesionistã si reuseste sã ducã la capãt un dans penibil între un sef si o subalternã. Alãturi de cei doi, în imagini se poate vedea un alt politist de frontierã ce danseazã alãturi de o colegã cu miscãri de felinã. Ofiterul a pãrãsit functia, la ceva timp dupã ce ce a fost filmat la ziua de nastere a unui coleg. În afarã de faptul cã acesta iubea jocurile de noroc, a fost parte într-un dosar de contrabandã cu tigãri.

    Vasile Cernat spune cã totul nu este decât o încercare de mazilire dupã ce a devenit incomod

    Seful STPF Vaslui recunoaste faptul cã a dansat în popota unitãtii, dar spune cã filmul este fãcut în 2008 si a dat socotealã deja pentru ce s-a întâmplat atunci. “În 2008 serbam ziua unui coleg de serviciu. Filmul acela a fost prezentat sefilor si am dat socotealã pentru ce s-a întâmplat atunci. Am fost cercetat si am ajuns sã fiu chemat si la ministru. Acum a apãrut din nou, de data asta trimis la presã. Cred cã liderul de sindicat Antohe este cel care a fãcut acest lucru. Lui si altora ca el nu le-a convenit întoarcerea mea, dupã ce am fost nevoit sã plec din sistem. Doresc, din nou, sã mã elimine, dar nu voi pleca pentru niste mizerii fãcute de asemenea indivizi. Din 2014, de când am revenit pe functie, am avut cel putin patru controale de la Inspectoratul General, tot ca urmare a unor sesizãri de genul acesta, dar au plecat, de fiecare datã, asa cum au venit “, spune Vasile Cernat. De fapt, seful STPF Vaslui spune cã toatã povestea este o înscenare pusã la cale de liderul de sindicat al politistilor de frontierã vasluieni, Iulian Antohe, si el ar fi cel care a scos de la naftalinã filmul fãcut în 2008.

    Cernat si-a recâstigat postul în instantã

    Destituit, cu scandal, în noiembrie 2010, din postura de adjunct al Inspectoratului de Politie de Frontierã Vaslui, Vasile Cernat si-a recâstigat postul, în instantã, dupã patru ani de procese. Pe lângã functie si locul de muncã, acesta a cîstigat si o serie de drepturi salariale. Pe 20 iunie 2014, Curtea de Apel Bucuresti a respins recursul formulat de IGPF fatã de hotãrârea anterioarã, care îl avantaja pe Cernat, acesta cîstigând, definitiv si irevocabil, procesul. De reamintit cã, îndatã dupã ce a fost demis, pe motive ce tineau, conform declaratiilor oficiale, de managementul defectuos si de neîndeplinirea unor atributii de serviciu, Vasile Cernat a contestat public dispozitia de demitere, fãcând precizãri publice acuzatoare la adresa unor colegi cãrora acesta, se pare, le-ar fi împiedicat activitãtile de contrabandã cu tigãri. “Lucrurile nu stau chiar asa cum par. Dacã înainte se tãia capul si apoi se judeca, acum, constat cã sentinta se dã înainte de a fi judecat. Eu nu mã duc sã mã internez ca sã fac zile de spitalizare, cum se zvoneste, nu doresc sã mã pensionez. Eu sunt de la vârsta de 14 ani în sistem, am fãcut liceul militar, am fãcut scoalã militarã, academie, nu doresc sã pãrãsesc acest sistem, pentru cã asa vor unii. Dacã am sã îmi reprosez ceva, este cã am prevenit prea mult oamenii care au gresit. Eu nu am putut sã-i las sã moarã pe mâna lor, i-am tras de mânecã pentru cã am crezut cã asa e bine”, declara Vasile Cernat la momentul demiterii sale.

  2. Canii latra apa trece! la constanta, se bea in timpul programului unde vreti voi, sefii din teritoriu la popata sau resturantul unde serveste masa, politistii la bordul navelor sau pontonalor, in delta daca vrei sa bei ceva dupa ce mananci un peste te duci la Sulina!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger