AcasăNewsJAF ARMAT la o banca din Bacau: Hotul a fugit cu banii,...

JAF ARMAT la o banca din Bacau: Hotul a fugit cu banii, dupa ce a amenintat casiera cu un pistol

Casiera unei sucursale bancare bacauane nu va uita prea curand ziua de joi, dupa ce a trait o experienta inspaimantatoare. Un individ a amenintat-o cu un pistol, cerandu-i sa-i dea incasarile.

Atacatorul, un barbat de circa 40 de ani, nu a tinut cont de faptul ca la momentul in care a intrat, joi, in unitatea bancara de pe strada Stefan cel Mare din Bacau se aflau mai multe persoane, care, insa, de teama, nu au intervenit.

Ingrozita dupa ce s-a trezit ca individul ii pune arma la gat, femeia l-a lasat sa ia toti banii care se gaseau in ghiseul in care se afla. Odata ce a pus mana pe prada, barbatul s-a facut nevazut.

Unul dintre martori a sunat la politie, cerand ajutorul oamenilor legii, conform desteptarea.ro. A fost deschisa o ancheta si, pe baza declaratiilor casierei, despre care clientii bancii au povestit ca a intrat in stare de soc, urmare a atacului, dar si puannd cap la cap informatiile promite de la martorii incidentului, politistii bacauani vor incerca sa dea de urma individului care a jefuit unitatea bancara BRD Bacau.

648 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger