AcasăNewsJack Nicholson a ajuns obez

Jack Nicholson a ajuns obez

Se uita la meciuri si nu se poate opri din mancat

Odinioara unul dintre cei mai atragatori actori de la Hollywood, Nicholson este in prezent de nerecunoscut. E drept, are 81 de ani, dar a luat mult in greutate si consuma in continuare alimente fast food.

Se uita la meciuri si nu se poate opri din mancat

Fotografiile publicate de People il arata pe celebrul actor de fiul sau Ray, pe marginea terenului, in timpul unei partide a echipei de baschet preferate, Los Angeles Lakers. Nicholson mananca burger si cartofi prajiti, prilej pentru presa din toata lumea sa remarce problemele cu greutatea cu care se confrunta artistul care a cistigat de trei ori premiul Oscar. In ultimii ani, actorul a aparut foarte rar in public, singura exceptie fiind meciurile celor de la LA Lakers. Nicholson  nu a mai fost implicat intr-un proiect cinematografic din 2010, cand a aparut in comedia „Cum stii daca ai noroc?/ How Do You Know”.

LOS ANGELES CA FEBRUARY 18 American actor Jack Nicholson attends the NBA All Star Game 2018 at Staples Center on February 18 2018 in Los Angeles California Photo by Jayne Kamin OnceaGetty Images
Los Angeles CA Celebrities such Jack Nicholson James Franco Mahershala Ali Manny Pacquiao and Snoop Dogg enjoy the basketball game between the Los Angeles Lakers and the Golden State Warriors at Staples Center in Los Angeles<br >Pictured Jack Nicholson<br >UK Clients Pictures Containing Children<br >Please Pixelate Face Prior To Publication Image 409378786 License Rights managed Restrictions Model Release no Credit line Profimedia Backgrid USA

Anterior,el a declarat ca se simte mai putin motivat „sa apara”. „Industria cinematografica este cel mai tare domeniu, dar eu nu mai vrea sa fac decat filme care impresioneaza oamenii, filme despre emotii si oameni”, spunea actorul. Starul trebuia sa apara si intr-un remake al peliculei „Toni Erdmann”, programat pentru lansare anul viitor, dar a renuntat in timpul filmarilor. Jack Nicholson va implini 82 de ani in luna aprilie. S-a nascut la New York si a intrat in atentia publicului cu un rol secundar in „Easy Rider”, in 1969. Printre rolurile care l-au transformat intr-o legenda a marelui ecran se numara cele interpretate in „Chinatown”, in 1974, si „Zbor deasupra unui cuib de cuci/ One Flew Over the Cuckoo’s Nest”, din 1975.

author avatar
Andrei Coman
941 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger