AcasăNewsJ Lo, ce-a fost si ce-a ajuns

J Lo, ce-a fost si ce-a ajuns

J Lo este la fel de fascinanta, mai ales atunci cand nu pozeaza cu fundul la vedere

Pozele alaturate au facut deliciul tabloidelor din intreaga lume. Da, oameni buni, ea este chiar Jennifer Lopez care din fata arata ca de liceu. Din spate, insa, a ajuns muzeu…

J Lo este la fel de fascinanta mai ales atunci cand nu pozeaza cu fundul la vedere

La 48 de ani, J Lo a facut furori la Gala Time 100, unde  a sustinut un concert de zile mari, la Lincoln Center, in New York. Imbracata foarte indraznet, fosta dansatoare a lui Janet Jackson a ridicat sala in picioare, dar multi dintre cei prezenti au criticat apoi… fundul zeitei din Bronx. Care, e drept, pare sa fi pierdut lupta cu atractia gravitationala. In rest, fabuloasele sale picioare sunt la fel de hipnotizante ca si acum 10 ani, iar cantecele sunt interpretate cu acelasi aplomb si profesionalism. Jennifer Lopez s-a nascut pe data de 24 iulie 1969 intr-unul dintre cele mai mari cartiere din New York, Bronx, intr-o familie de portoricani.

Tinutele sale au facut din nou valva in New York

Nu a fost crescuta intr-o familie de muzicieni, ca multi artisti, ci mama era educatoare la o gradinita, iar tatal era specialist in calculatoare. Jennifer a crescut alaturi de cele doua surori, Lynda si Leslie. Pentru a-si plati cursurile de canto si dans aceasta lucra ziua dand lectii de coregrafie si noaptea dansand in cluburile din Manhattan. Dupa participarile la castinguri a fost cooptata sa apara in videoclipurile cantaretilor rap si mai apoi a devenit dansatoare pentru formatia New Kids on the Block.

author avatar
Catalin Dumitrescu
1.096 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger