Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Ivan ii canta prohodul lui Dragnea

Ivan ii canta prohodul lui Dragnea

Autor:

Europarlamentarul repudiat din PSD si de Victor Ponta si de Liviu Dragnea asista cu interes la felul in care actualul lider social-democrat ”isi sapa singur groapa”.

 

catalin ivan Ivan ii canta prohodul lui Dragnea

Europarlamentarul social-democrat exilat prooroceste sfarsitul liderului PSD

Catalin Ivan il acuza pe Liviu Dragnea ca a incercat sa-l scoata din grupul socialistilor si democratilor europeni. ”Liviu Dragnea a cerut special acest lucru, saptamana trecuta. Mai repede decat credem noi, Dragnea va merge in jos. Nu merge decat in aceeasi directie. Isi sapa singur groapa”, a ripostat veninos Ivan – singurul pesedist cu statut incert din Romania. Concret, Catalin Ivan sustine sus si tare ca este in continuare membru cu acte-n regula al PSD desi a fost exclus din partid in primavara lui 2015 pe vremea lui Victor Ponta iar Liviu Dragnea l-a repudiat si el in februarie a.c. Convins ca sfarsitul lui Dragnea este aproape, europarlamentarul exilat sta acum agatat de PSD cu speranta ca viitorul lider va rezolva favorabil problema apartenentei sale la social-democratia mioritica.

Firea, de acord sa spele rufele lui Ponta, dar in particular

firea Ivan ii canta prohodul lui DragneaGabriela Firea l-a indemnat pe Victor Ponta sa nu-si mai exprime frustrarile si supararile in public, ci in cadrul intim si tovarasesc al partidului. ”Mi-as dori ca domnul Victor Ponta sa fie un om constructiv, un om de echipa, solidar, care stie sa se lase pe sine pentru echipa si familia din care face parte”, a clampanit Firea intr-o impecabila limba de lemn. Realizand probabil ca nu toti pesedistii au prins ”iepoca de aur”, Firea a revenit cu o explicatie folclorista mai accesibila: ”Cred ca este bine, asa cum spune romanul, rufele sa ni le spalam in familie, nu in public”.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!