AcasăNewsI.D. Sarrieri, esec la Paris. Iulia Dobrin, “cu chilotii in vine”

I.D. Sarrieri, esec la Paris. Iulia Dobrin, “cu chilotii in vine”

Genul de femeie careia ii place sa afiseze putere prin toti porii si care nu concepe sa piarda (deh, invartitul asta prin asa-zisa lume buna iti da aripi), creatoarea de lenjerie intima Iulia Dobrin incepe sa cunoasca esecul. Brandul sau, I.D. Sarrieri, se zbate sa mai existe si, culmea ironiei, afacerea e de-a dreptul cu chilotii in vine.

Hartie in geam

Iata ca, in prag de Sarbatori, zile pe care orice comerciant le asteapta cu sufletul la gura si cand se presupune ca vanzarile inregistreaza o crestere semnificativa , Iulia Dobrin trage obloanele. Si inchide unul dintre cele mai importante magazine pe care le detine, cel din Paris, situat  vizavi de Palatul Elysee.

Asa se face ca extravagantele vitrine I.D. Sarrieri sunt acum prafuite si acoperite cu o simpla hartie. De altfel, brandul I.D. Sarrieri, creat de romanca noastra  (apropo, ei ii place sa i se spuna “frantuzoaica”) in 1992, se zbate sa reziste intr-o piata in care de la infiintare si pana acum au mai aparut cateva zeci, mai de top.

Problema lantului I.D. Sarrieri e mai veche, totul incepand cam din 2012 cu intarzierea salariilor, apoi neplata furnizorilor. Detalii pe care fosti sau actuali angajati ai Iuliei Dobrin nu se sfiesc sa le posteze pe internet.

La bratul lui Tiberiu

„Mama“ I.D. Sarrieri, alături de „tovarăşul“ ei, Tiberiu Manu Zigu

Cu toate acestea, Iulia Dobrin se tine tare si nu vrea nici in ruptul capului sa dispara din topurile cu femei puternice din business. “Consolarea”, atat morala, cat si financiara, se numeste afaceristul Tiberiu  Manu Zigu, cu care Iulia Dobrin se tot afiseaza de cativa ani. Intre timp, omul de afaceri buzoian ar fi divortat pentru a-i fi “tovaras” creatoarei de lenjerie intima. Cu treburi mai mult prin Dubai decat la Bucuresti, Tiberiu Zigu este unul dintrei cei trei patroni ai controversatei firme Relad. Alaturi de asociatii sai Adrian Roncea si Laurentiu Stratulat (ultimul cunoscut mai degraba gratie scandalului conjugal in care a fost implicat, atunci cand sotia Adnana l-a inselat cu Dan Helciug, vocalul trupei Spitalul de Urgenta), Tiberiu Zigu a bagat in insolventa Relad ca sa scape de imensele datorii (catre 45 de creditori, banci si furnizori de medicamente – adica o teapa de vreo 300 milioane de euro), mutand insa activele pe o alta firma. In prezent, Zigu e decis sa dea tunuri si in imobiliare. Dar, poate, de asemenea, sa se bage, de dragul partenerei, si in afacerile cu chiloti.

author avatar
Nicole Ionescu
7.033 afisari

3 COMENTARII

  1. Ziarizda dvs,cea care este cuprinsa de un inalt fior emotional la gandul ca numita Iulia Dobrin ar putea da faliment,are un nume de mai mare rasul-NICOLE.Cand te cheama asa nu cred ca ar trebui sa te framante atat de mult ca Iulia Dobrin vrea sa i se spuna frantuzoaica.Titlul articolului este cancanier,premisele si prezumtiile sunt total neclare,cel putin ambigue. Cea mai fioroasa este bucuria ca exista o posibilitate sa-i moara si capra vecinului.Un bravo sincer pentru perpetua prezenta in ziarul dvs a celor mai joase porniri viscerale.Inca o data,bravo!

  2. Ca fosta angajata a I.D. as fi indreptatita sa spun foarte multe despre aceasta zisa „doamna”. Nu o sa manjesc mai mult decat sunt unii, sa retineti doar atat: bataie de joc.Pt ca neplata salariilor e doar ceva minuscul in comparatie cu jegul uman prezent pe la I.D.

  3. Hihi, s/a mai dus dreaq un mit. Bai, femeile astea care tot pozeaza in super doamne, gen Dobrin, Andreea Marin, Andreea Esca….bai uita de unde au plecat. Un bravo, fara ironie, pt articol.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger