AcasăNewsIubitul Biancai Brad, Aurel Fratila: Probele adunate de americani, obtinute ilegal

Iubitul Biancai Brad, Aurel Fratila: Probele adunate de americani, obtinute ilegal

(foto: cinemarx.ro)

Iubitul Biancai Brad a contestat, luni, in instanta decizia de extradare in Statele Unite. Aurel Fratila sustine ca probele impotriva sa, adunate de catre americani, ar fi fost obtinute ilegal. Ba mai mult, trebuie sa ramana in Romania, pentru ca e singurul care aduce un venit in casa, intretinandu-si atat logodnica, dar si pe copilul acesteia.

(foto: cinemarx.ro)

Acuzat de americani ca a vandut arme Iranului, stat aflat sub embargo, Fratila a sustinut in fata instantei ca nu a incalcat legile romanesti. Mai mult, considera ca problele adunate impotriva sa de catre agentii americani ar fi fost obtinute in mod ilegal si contesta masura de extradare. „Solicit sa se respinga cererea de interventie. Sunt cetatean roman, imi iubesc tara, n-am incalcat legile noastre. Sunt convins ca in SUA nu voi avea parte un proces echitabil tinand cont de modul cum au strans probele, adica ilegal”, sustine afaceristul, potrivit wowbiz.ro.

Totodata, Fratila considera ca trebuie sa ramana in tara, pentru ca e singurul care ii intretine pe iubita lui, Bianca Brad, si pe copilul acesteia. „Nu am incalcat nicio lege romana, am fost cercetat 5 ani de instante si parchetele din Romania si am fost declarat nevinovat. In momentul in care am facut afacerile Romania sau Europa nu avea embargou cu Iranul. Logodnica mea si copilul meu depind de exclusiv de mine neavand nici un venit”.

Instanta a ramas in pronuntare in acest caz.

author avatar
eNational
884 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger