Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Iti vei putea plati intretinerea prin Pay Point

Iti vei putea plati intretinerea prin Pay Point

Autor:

Locatarii de la bloc au posibilitatea sa achite intretinerea prin intermediul platformei de administrare imobile de locuinte BlocManagerNET, promovata de PayPoint. Consumatorii nu platesc niciun comision suplimentar, iar accesul la sistemul PayPoint nu este conditionat de cumparaturi in magazin.

 

paypoint Iti vei putea plati intretinerea prin Pay Point

De noul serviciu beneficiaza locatarii blocurilor unde este folosit sistemul de administrare imobile BlocManagerNET si unde s-a optat pentru operatorul de plati in numerar

Noul serviciu se adreseaza clientilor companiei XiSoft, asociatii de proprietari si firme de administrare imobile care folosesc platforma BlocManagerNET pentru a administra imobilele in care locuiesc. Concret, locatarul unui bloc unde este utilizat sistemul de administrare imobile BlocManagerNET si unde s-a optat pentru plata prin PayPoint, poate merge intr-unul din magazinele partenere cu notificarea de plata ce contine cod de bare sau cu un cod unic pentru plata prin PayPoint alocat fiecarui apartament in parte. Vanzatorul scaneaza codul de bare sau introduce manual codul unic, incaseaza banii in numerar si ii inmaneaza clientului chitanta emisa de terminal cu toate detaliile tranzactiei (data, suma, furnizorul etc). Pe langa plata intretinerii, prin intermediul terminalelor PayPoint mai pot fi platite si alte facturi de utilitati (gaze, apa, electricitate etc), contravaloarea rovinietei, servicii de securitate, bilete de avion, facturile emise de operatorii de telefonie, internet si cablu sau rate, se poate realiza incarcarea electronica a cartelelor telefonice si se pot efectua transferuri de bani interne si internationale in magazinele PayPoint selectate.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!