AcasăNewsItalienii nu au liniste: pamantul s-a cutremurat din nou

Italienii nu au liniste: pamantul s-a cutremurat din nou

Locuitorii Italiei au trecut o data in plus prin momente tensionate, odata ce pamantul a tremurat din nou. Groaza oamenilor a fost si mai mare, cu cat miscarea telurica, una destul de puternica, s-a produs in cursul noptii trecute.

Astfel ca putini sunt italienii care mai pot dormi linistiti, avand in vedere ca se tem de furia naturii. Cel mai recent seism care s-a produs in acest stat a avut 4, 8 grade pe Richter, s-a produs la ora 1 si 35 de minute, in cursul noptii de miercuri spre joi, si, conform lastampa.it, a fost resimtit chiar si in capitala Roma. Din informatiile disponibile pana la momentul de fata, noua unda de soc nu a produs nici victime si nici nu a dus la prabusirea unor cladiri, cum s-a intamplat in cazul celui din ultima zi a saptamanii trecute.

Trebuie spus ca si acest cutremur a fost unul de suprafata, asemeni celui de duminica dimineata, dar si celui din august. Seismul de noaptea trecuta s-a produs, din cate au anuntat geologii italieni, la mai putin de 10 kilometri adancime. Iar epicentrul a fost stabilit in provincia Macerata.

sursa foto: captura youtube

author avatar
Cristina Stefan
288 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger