AcasăNewsItalia invadeaza nordul Europei cu imigranti

Italia invadeaza nordul Europei cu imigranti

Exasperate de faptul ca autoritatile europene nu ajuta la preluarea fluxului de emigranti si de faptul ca nu mai putin de 83.000 de persoane au ajuns din Africa pe coastele Italiei numai in prima jumatate a acestui an, guvernul acestei tari ia in calcul sa dea liber noilor veniti catre alte state membre UE.

Austria a reactivat in urma cu 2 saptamani controlul de granita la pasul Brenner, in acord cu ingrijorarile ca Italia nu va putea controla emigrantii veniti din Africa in ultimii ani. Nervii autoritatilor de la Roma sunt intinsi la maxim dupa ce autoritatile de la Bruxelles nu au dat niciun sprijin in ceea ce priveste preluarea unei parti a emigrantilor. Mai mult decat atat, un ministru din guvernul Paolo Gentiloni a enuntat ideea unor represalii fata de Europa. Miscarea considerata a fi o veritabila „optiune nucleara” ar fi acordarea de vize UE pentru 200.000 de emigranti si trimiterea acestora catre nord. Potrivit datelor furnizate de Organizatia Internationala pentru Migratie, in Europa au ajuns aproape 96.000 de persoane de peste Marea Mediterana, in intervalul 1 ianuarie – 29 iunie, dintre care nu mai putin de aproximativ 83.000 de emigranti au ajuns in Italia. Politicieni italieni au acuzat in aceasta primavara ca ONG-uri finantate de miliardarul american George Soros aduc africani in tara.

author avatar
Catalin Dumitrescu
776 afisari

1 COMENTARIU

  1. Băi, nene!
    Nu se pune întrebarea: DE CE MAMA DRACULUI VIN ĂȘTIA TOCMAI DE PE CONTINENT, ÎN EUROPA?
    Unii dintre noi, ȘTIM: pentru bogățiile solului și subsolului de la ei de-acolo, li se dă bani de către marile puteri să invadeze spre CORCIRE și NENOROCIRE țările U.E., în rest…americanii, englezii, israelienii și alte nații să poată beneficia LEJER de aurul negru, diamantele și metalele rare (sau f.rare) trimițându-i cu domiciliu forțat!

    Cu se se-aleg șoroiștii, jidanii bancheri care conduc de fapt lumea, inclusiv SUA și Israel?
    Cu 2 iepuri împușcați de-odată: 1. devin stăpâni peste resursele țărilor slab sau sub-dezvoltate, deținând monopolul mondial 2. prin invadarea țărilor europene, corcesc națiile de-acolo, lovindu-i în tradiții, religie, în special în creștinism și, ÎI ȚIN LA FOC MIC prin așa-zisul TERORISM, în caz că populația autohtonă vrea să se revolte, dând la o adică vina pe câte-un sifilitic arab sau african care va omorî în numele lui Alah sau știu eu cine!

    P.S. Broscarii ăia de italieni, să-i trimită înapoi sau să se spele cu ei pe cap! Punct.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger