Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Istoricul Neagu Djuvara va fi condus pe ultimul drum duminica

Istoricul Neagu Djuvara va fi condus pe ultimul drum duminica

Autor:

La o zi de cand a parasit pentru totdeauna aceasta lume, la venerabila varsta de 101 ani, reprezentantii Episcopiei Greco-Catolice de Bucuresti au facut publice detalii ce tin de ceremonialul funerar de care va avea parte regretatul istoric, scriitor si diplomat roman.

 

PNL Neagu Djuvara 196x300 Istoricul Neagu Djuvara va fi condus pe ultimul drum duminica

Neagu Djuvara

Neagu Djuvara va fi inmomantat in ultima zi a acestei saptamani, la Cimitirul Bellu. Insa pana la ziua marii despartiri, cei care vor sa aduca o floare si o lumanare la catafalcul unuia dintre romanii care au marcat istoria natiunii pot veni la Catedrala greco-catolica “Sfantul Vasile cel Mare” din Bucuresti, aflata pe strada Polona 50, unde va fi depus sicriul venerabilului om de cultura.

“Cei care l-au cunoscut si respectat pe Neagu Djuvara pot sa-l omagieze si sa se roage pentru odihna sufletului sau dupa urmatorul program: Vineri, 26 ianuarie intre orele 17.00 si 21.00. Sambata, 27 ianuarie intre orele 9.30 si 21.00”, se mentioneaza in comunicatul facut public de catre reprezentantii institutiei religioase.

Duminica la pranz urmeaza sa aiba loc slujba de inmormantare, la Catedrala greco-catolica, incepand cu orele 12, pentru ca apoi Neagu Djuvara sa fie inhumat in cimitirul Bellu.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!