AcasăNewsIsteria Avicii a cuprins lumea

Isteria Avicii a cuprins lumea

Avicii a facut furori pe scenele intregului mapamond, dar si o avere pe masura

Vanzarile pentru cantecele DJ-ului Avicii au crescut cu 6.000 la suta in Statele Unite, in numai 24 de ore dupa moartea acestuia. La mare cautare a fost in continuare cel mai cunoscut cantec al sau, „Wake Me Up!”.

Avicii a facut furori pe scenele intregului mapamond dar si o avere pe masura

In ce priveste vanzarile pentru albumele DJ-ului, acestea au crescut mai mult, cu pana la 12.000 la suta. Intre timp, au inceput sa se vanda si alte lucruri cum ar fi sepcile, tricourile si afisele cu celebrul DJ pierdut mult prea devreme. Si Emily Goldberg, fosta prietena a lui Avicii, a vorbit despre disparitia muzicianului, intr-un mesaj pe Instagram. Fosta studenta a George Washington University si-a dezvaluit tristetea pe reteaua de socializare, la o zi dupa moartea fulgeratoare a lui DJ Avicii. Blonda a publicat unele mesaje si fotografii personale. Una din fotografiile tinerei este insotita de mesajul: „Hai, iubito, nu renunta la noi. Alege-ma pe mine si iti voi arata dragostea. Acestea sunt versurile unei melodii pe care Tim a scris-o pentru mine. As fi vrut sa ma ridic la nivelul lor”. In cei doi ani in care am fost unul si acelasi, el a fost cel mai bun prieten al meu. Nu mai pot sa ma uit la fotografia lui, stiind ca n-o sa-l mai vad niciodata”. Cei doi au avut o relatie intre 2011 si 2013.

Rapus de alcool

DJ-ul si producatorul suedez Avicii, pe numele sau real Tim Bergling, a murit, vineri, la varsta de 28 de ani. Anuntul a fost facut de reprezentantii artisului. Diana Baron, producatorul artistului, a declarat ca Tim Bergling a fost gasit mort in orasul Muscat, statul Oman. „Anuntam cu regret pierderea lui Tim Bergling, cunoscut ca Avicii. A fost gasit mort in Msucat, Oman „, au transmis cei din staff-ul lui DJ Avicii. „Familia este devastata, cerem respectarea dreptului la viata privata in aceste momente dificile”, a comunicat Diana Baron.

Iubita lui Avicii recunoaste ca poate nu s a ridicat la iubirea oferita de muzician

Tim Bergling a suferit in trecut de pancreatita acuta, partial din cauza consumului excesiv de alcool. In anul 2016, Avicii a anuntat ca se retrage din activitatea muzicala, iar ultimul sau concert a fost sustinut la Ushuaia Ibiza Beach Hotel. Avicii a fost un pionier al miscarii electronice Dance, obtinand doua premii acordate de MTV, o distinctie Billboard si doua nominalizari Grammy. Cel mai mare hit al sau a fost „Le7els”. In 2011 a debutat cu megahit-ul „Levels”, iar de atunci a lansat piese cunoscute de publicul larg, precum „Wake Me Up”, „Hey Brother”, „You Make Me” si „Waiting For Love”. Avicii a lansat si doua albume de studio, unul in 2013, iar altul in 2016. El a fost, de asemenea, votat pe locul 3 in Topul anual al revistei DJ Magazine in 2012. Tim Bergling a fost deseori intrebat ce inseamna „Avicii”, numele de scena pe care si l-a luat, alaturi de Ash, prietenul cu care a inceput acest proiect de mare succes. In 2012, la inceputul carierei, Tim povestea ca l-a cunoscut pe Ash pe internet, apoi s-au intalnit la o cafea si au inceput sa gandeasca proiectul care s-a bucurat de un mare succes. „In Budism inseamna cel mai jos nivel al iadului. Sincer, cautam un nume pentru contul de MySpace si mi-am adus aminte cuvantul Avicii de la un prieten”, povestea Tim Bergling. La momentul mortii sale, Avicii avea o avere neta de 85 milioane de dolari”, precizeaza Celebrity Net Worth. „In timpul carierei sale, Avicii incasa chiar si 500.000 de dolari pentru un concert. In general, Avicii obtinea 15-20 milioane de dolari in fiecare an. Intre iunie 2014 si iunie 2015, DJ-ul a castigat 30 milioane de dolari”, subliniaza aceeasi publicatie. In urma cu trei ani, Avicii a facut un spectacol impresionant pe scena Untold din Romania, prestatia sa fiind urmarita de peste 60.000 de spectatori.

author avatar
Catalin Dumitrescu
278 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger