AcasăNewsIsarescu isi baga vinul la export

Isarescu isi baga vinul la export

Sursa foto: World Itineraries

Acuzatiile care planeaza asupra bancilor care se sustrag platii impozitului pe profit il lasa rece pe guvernatorul BNR, care este preocupat in prezent doar de promovarea pe plan extern a afacerii sale personale.

Sursa foto: World Itineraries

De bun simt ar fi fost ca Mugur Isarescu, guvernatorul BNR de 27 de ani, sa aiba un cuvant de spus in privinta bancilor care isi ascund profitul fentand astfel, de ani buni, statul roman. Preocuparile lui Isarescu sunt insa cu totul altele, guvernatorul BNR fiind mai interesat de promovarea podgoriei sale – producatoare de vin si destinatie pentru turism de lux. In ceea ce priveste vinul, guvernatorul spera probabil sa vanda unor turisti selecti, amatori de sejururi de lux petrecute la Casa Isarescu, sticlele pe care nu a reusit sa le indese pe gatul duty-free-urilor din aeroporturile romanesti. Iar pentru asta ademeneste lumea cu o adevarata hacienda bastinasa, ridicata in via care se intinde pe cele 40 de hectare detinute de guvernator in zona Dragasani, Valcea.

Sursa foto: World Itineraries

Evident, resedinta de lux este completata cu o crama pe masura, in care amatorii de licori facute din struguri gasesc stive intregi de cabernet sauvignon, merlot, sauvignon blanc, pinot gris, tamaioasa romaneasca. Ca sa-si dezvolte afacerea (o fi simtind oare si ca il va debarasa cineva de functie in curand?), Mugur Isarescu si-a aranjat un reportaj facut de publicatia World Itineraries. Unul in care casa, via si soiurile de vin sunt prezentate in cuvinte si imagini spectaculoase de proprietarul insusi, care a renuntat pentru aceasta ocazie la costumul rigid rezervat guvernatorului si s-a pus la tricou si pantaloni scurti – o tinuta foarte potrivita de altfel unui pensionar.

author avatar
Simona Badulescu
334 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger