AcasăNewsIsarescu, atacat frontal din PNL

Isarescu, atacat frontal din PNL

Guvernatorul BNR plange degeaba de mila bancilor

Oaia neagra a PNL, senatorul Daniel Zamfir, sparge din nou frontul liberal si il acuza pe guvernatorul BNR de aroganta, dupa ce acesta a criticat legea care plafoneaza dobanzile.

Guvernatorul BNR plange degeaba de mila bancilor

Promovata de Zamfir si adoptata deja de Senat, legea in cauza este de natura ”sa bulverseze total mecanismele financiare si sa distruga piata creditului”, sustine Mugur Isarescu. Si asta pentru ca, odata aplicata, creditul nu ar mai fi credit ci ”un fel de donatie cu accept numai dintr-o singura parte si cu argumentatia ca nu este dat inapoi”. Scos din sarite de asertiunea lui Isarescu, Daniel Zamfir a ripostat imediat, pe blog: ”De ce trebuie sa fie atat de arogant si ironic? Raspuns simplu: pentru ca poate! Pentru ca nimeni nu l-a intrebat de falimentul Bancorex, al Bancii Agricole, al Bancii Internationale a Religiilor, de FNI, de ruinarea milioanelor de romani, de imprumut de 20 mld de euro, de aurul pe care-l il tinem la Londra pentru care nu primim niciun cent, si de multe alte lucruri. Cum sa nu fie arogant cand a luat acum patru ani, de la BNR , 114.000 de euro, fara dobanda si nici nu-i mai da inapoi? Asta e sa fi Guvernatorul BNR care, conform legii, nu raspunde nici civil nici penal”. In plus, Zamfir spune ca bancile care opereaza in Romania si carora Isarescu le plange de mila obtin un profit de trei ori mai mare aici fata de cel facut in tarile-mama iar acest profit marit ”provine din faptul ca cetateanul roman este jecmanit”.

author avatar
Simona Badulescu
299 afisari

1 COMENTARIU

  1. Considerați că este firesc ca Ministrul de Externe Meleșcanu să nu beneficieze de pensie pe durata mandatului de ministru așa cum nici guvernatorul Isărescu nu beneficiază de pensie pe durata mandatului de Guvernator BNR ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger