AcasăNewsIsarescu, la Parlament cu explicatii despre inflatie

Isarescu, la Parlament cu explicatii despre inflatie

UPDATE 11.23 – Isarescu a inceput sa prezinte o analiza pe tema inflatiei.

S-a anuntat ca la sedinta de joi a Comisiei nu sunt prezenti reprezentantii PSD-ului din acest for.

Atat guvernatorul Bancii Nationale, cat si alti membri ai Consiliului de Administratie al BNR-ului sunt asteptati joi la Parlament.

Mai exact la Comisia Economica de la Senat, unde sta sa inceapa o intalnire cu conducerea Bancii Nationale, pe tema inflatiei. Concret, sunt asteptate explicatii de la oficialii BNR pe tema evolutiei inflatiei si a implicatiilor pentru economia autohtona.

author avatar
Cristina Stefan
145 afisari

2 COMENTARII

  1. Ce explicatii,bnr se afla in aceeasi situatie ca si Colonia adica este in stapanire straina,de fapt a mai multor straini stapani,iar isar-escu este un simplu mercenar aflat in solda acestora,nu de mult doar din anul 1990.Cum incearca asa zisii guvernanti sa mai creasca putin nivelul de trai din colonie,cum acesti stapani,prin slugile lor interne si sunt multe,fac tot posibilul sa nu se infaptuiasca cresterea traiului la mamaligari.Ce mijloace folosesc stapanii coloniei se vad cu ochiul liber,curs valutar,dobanzi crescute,preturi crescute si multe alte ordine si masuri de lovire in veniturile mamaligarilor.Isar-escu s-a facut ca ploua,ninge,cade grindina,uitand sa explice unde este aurul coloniei,de ce nu incasam dobanzi la el cum incaseaza alte state dar astea nu sunt colonii,cat a mai ramas si daca il va mai recupera vreodata sau la pastele cailor.

  2. Remarcați și că guvernanții și cu cei de la BNR afectează puterea de cumpărare și nivelul de trai al celor cu venitur mai reduse , cu măriri de salarii disproporționate și inflație , formând categorii privilgiate și pauperăzându-i pe o mare parte dintre cei cu veniturile mai mici ? Considerați că salarii mici ar trebui indexate cu rata inflație până la nivelul la care puterea de cumpărare exprimată în euro ar fi aceeași cu media de la începutul perioadei de referință ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger