Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Ironie. Iohannis, reactie la discursul premierului: “dragut”

Ironie. Iohannis, reactie la discursul premierului: “dragut”

Autor:

Recent repetatul apel la “pace politica”, formulat de catre sefa Guvernului in Parlament, in ziua in care a prezentat prioritatile programului Romaniei pentru perioada in care preia presedintia Consiliului Uniunii Europene, nu a parut sa il impresioneze prea mult pe presedinte.

 

iohannis 3 720x405 Ironie. Iohannis, reactie la discursul premierului: dragutDimpotriva, multi au remarcat nota ironica in care i-a raspuns premierului, tocmai de la Bruxelles. “Acest discurs de consens si pace mondiala devine un discurs constant al doamnei prim-ministru. Dragut”, a catalogat Klaus Iohannis vorbele sefei Guvernului, intrebat cum i s-a parut mesajul transmis de Viorica Dancila in Parlament.

“Va cer doar decenta in limbajul politic si retinere in aceasta perioada de la lansarea unor actiuni sau mesaje politice ce ar putea afecta imaginea Romaniei”, le-a transmis, miercuri, Dancila alesilor neamului.

Un apel similar, la “pace politica”, lansase premierul si in mesajul rostit cu ocazia implinirii Centenarului de la Marea Unire.


2 comentarii to Ironie. Iohannis, reactie la discursul premierului: “dragut”

  1. Opinca

    S-ar zice ca orice e mai bun decat guvernul Dancila! dar la fel se spunea si cu Grindeanu, apoi cu Tudose! Mergem numai din rau in mai rau cu bosevicii in fruntea tarii. Lipsa de calitati la guvernare este un apel catre guverne din ce in ce mai mizerabile, dar macar mai obediente fara de un mic dictator stirb

  2. Themega

    Mai Opinca de ce vrei tu sa te ridici deasupra opincii neavind neuroni pentru asa ceva?! A gindi logic presupune Ani intregi de studiu incepind cu scoala primara. Si multa, multa munca. Ai inteles ceva?!


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!