Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » IPS Teodosie ramane cu controlul judiciar

IPS Teodosie ramane cu controlul judiciar

Autor:

Chiar daca procurorii anticoruptie au invocat ca inaltul prelat ar fi incalcat conditiile controlului judiciar, motiv pentru care au cerut schimbarea acestei masuri – sub care este cercetat IPS Teodosie, la momentul de fata – cu una mai restrictiva, si anume cu arestul la domiciliu, instanta nu a admis solicitarea reprezentantilor DNA.

 

IPS 375x500 IPS Teodosie ramane cu controlul judiciarDecizia definitiva in aceasta speta a fost pronuntata in urma cu scurta vreme, din directia Curtii Supreme. Inalta Curte a mentinut decizia data in prima instanta, pe solicitarea DNA-ului formulata in cazul lui Teodosie Petrescu, Arhiepiscopul Tomisului, astfel ca inaltul oficial al BOR va ramane sub control judiciar in dosarul in care a fost deferit justitiei, sub acuzatia de “folosirea sau prezentarea cu rea-credinta de documente ori declaratii false, inexacte sau incomplete, daca fapta are ca rezultat obtinerea pe nedrept de fonduri europene, in forma continuata”.


1 Comentariu la IPS Teodosie ramane cu controlul judiciar

  1. ARHANGHELUL MIHAIL

    PARINTE DEGEABA TE PUPA PE DIN DOS CHIAR SI BECALI PUSCARIASUL, AI MULTE LA ACTIV CARE DEMONSTREAZA CA ESTI LACOM SI NESATUL DE INAVUTIRE SI IMBOGATIRE FARAONICA , DUMNEZEU SA TE IERTE, DAR FACI PARTE DIN MAFIA CARE SCUFUNDA ROMANIA.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!