Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » IPS Teodosie nu va fi plasat in arest la domiciliu

IPS Teodosie nu va fi plasat in arest la domiciliu

Autor:

Inaltul prelat al Bisericii Ortodoxe scapa -pentru moment, de vreme ce decizia nu e definitiva- de emotiile ca ar urma sa ajunga in regim de arest la domiciliu, asa cum cerusera in cazul sau procurorii anticoruptie, invocand faptul ca IPJ Teodosie ar fi incalcat conditiile controlului judiciar.

 

IPS 375x500 IPS Teodosie nu va fi plasat in arest la domiciliuLa o zi dupa ce a slujit in biserica, de Sfintii Constantin si Elena, Arhiepiscopul Tomisului a aflat decizia Curtii de Apel Constanta. Care este una favorabila inaltului prelat, de vreme ce magistratii constanteni au respins cererea DNA. Cum hotararea Curtii de Apel din orasul de la malul marii nu e definitiva, ramane de vazut daca anchetatorii o vor contesta.

Intre timp, IPS Teodosie (Teodosie Petrescu) ramane sub controlul judiciar, in dosarul in care este acuzat de “folosirea sau prezentarea cu rea-credinta de documente ori declaratii false, inexacte sau incomplete, daca fapta are ca rezultat obtinerea pe nedrept de fonduri europene”.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!