Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » IPS Teodosie nu renunta la soborul de bodyguarzi!

IPS Teodosie nu renunta la soborul de bodyguarzi!

Autor:

Chemat, saptamanal, sa dea cu subsemnatul, la sediul Politiei Constanta, ieri, Arhiepiscopul Tomisului s-a prezentat din nou flancat de vreo 30 de preoti cu apucaturi de bodyguarzi.

 

Teodosie DNA IPS Teodosie nu renunta la soborul de bodyguarzi!Circul de saptamana trecuta a fost completat si de mascatii trimisi de politia judeteana pentru a preveni scandalurile intre enoriasii care il sustin pe prelat si, atentie, preotii care cer destituirea acestuia.

teodosie snagoveanu mediafax foto alexandru dobre IPS Teodosie nu renunta la soborul de bodyguarzi!Aparatorii in sutana care o tin gaia matu ca ei, de fapt, apara BOR(de cine?, sfiintile voastre, de cine?) sunt necesari, spune Arhiepiscopia, caci Prea Inaltul ar fi fost “agresat verbal si fizic”, carevasazica politia pazeste mustele si nu se ridica la protectia unui asa “obiectiv”.

Nu mai rascolim dosarul IPS Teodosie, Justitia se va pronunta intr-un fel sau altul. Ciudatenia este ca Patriarhia nu sufla, tacit, o vorba despre soborul de paza si protectie, nu tresare si nu-i zgarie ochii imaginea unui preot urmarit penal pentru luare de mita. De cainta, modestie sau smerenie auzit-a oare garda pretoriana a inalt prelatului? Ca ce face ea aduce cu sfidare, considerand un cetatean mai presus de lege.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!