AcasăNewsIPS Teodosie, cu soborul la politie. Episodul 2 (VIDEO)

IPS Teodosie, cu soborul la politie. Episodul 2 (VIDEO)

O noua saptamana, dar acelasi tablou in fata Inspectoratului Judetean de Politie de la Constanta, unde inaltul prelat se vede nevoit sa se prezinte periodic, o data ce a ajuns sub control judiciar.

Cu putin dupa ora 8, Inalt Prea Sfintia Sa Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, si-a facut aparitia la politie. Nu a fost tocmai usor sa fie zarit din multimea de reprezentanti ai Bisericii, imbracati in sutane negre, care il flancau. Asata a fost, pana la urma si ideea. Si acum, si saptamana trecuta, cand acelasi inalt prelat a ajuns sa dea cu subsemnatul la IPJ, conform programului stabilit cu oamenii legii.

Ca si data trecuta, au fost in jur de 20 de preoti care l-au insotit pe IPS pana la usa politiei si apoi inapoi, pana la masina cu care a plecat de la politie, doar-doar il vor scapa de intrebarile jurnalistilor. Ceea ce s-a si intamplat, arhiepiscopul nescotand o vorba in directia jurnalistilor. (DETALII AICI)

Va reamintim faptul ca IPS Teodosie a fost plasat sub control judiciar, luna trecuta, pentru un interval de 60 de zile, procurorii acuzandu-l de luare de mita si folosirea sau prezentarea cu rea credinta de documente sau declararii false sau inexacte, pentru „obtinerea pe nedrept de fonduri europene”.

[youtube]WHvOoo57kEc[/youtube]

sursa video: Ziua de Constanta, sursa foto: captura Antena3

author avatar
Cristina Stefan
222 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger