Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Ipoteza soc: Lady Di, omorata in ambulanta!

Ipoteza soc: Lady Di, omorata in ambulanta!

Autor:

Sfarsitul tragic al printesei Diana a Marii Britanii a starnit imaginatia scriitorilor, scenaristilor, dar si a oamenilor de rand.  Ca in fiecare an, in preajma zilei de 31 august, data la care Lady Di s-a stins din viata, noi teorii privind moartea acesteia sunt lansate pe piata.

 

princess diana 279x300 Ipoteza soc: Lady Di, omorata in ambulanta!

Pe 31 august se implinesc 15 ani de la moartea printesei Diana

Familia regala britanica se afla in spatele mortii printesei Diana. Acesta este concluzia la care a ajuns celebrul autor australian, John Morgan, care a lansat o carte bazata pe informatiile furnizate chiar de cei care au anchetat groznicul accident din Franta, in urma caruia Lady Di si logodnicul ei Dodi al Fayed si-au pierdut viata.

BRITAIN DIANA DOCUMENTARY 300x231 Ipoteza soc: Lady Di, omorata in ambulanta!

Un scriitor australian sustine ca Lady Di a supravietuit accidentului, dar a fost omorata in ambulanta

Mai mult, Morgan sustine ca familia regala ar fi avut si un motiv: stilul de viata al printesei, pe care-l considerau de-a dreptul scandalos. ”Dupa accident, la fata locului au venit imediate ambulantele, dar nu au plecat cu victimele, ci a mai durat o ora si 43 de minute pana cand s-au urnit. In fapt, pe Diana au omorat-o in ambulanta, cand au vazut ca nu avea rani grave”, noteaza John Morgan in cartea sa.

Ce-i drept, nu este prima data cand Casa de Windsor este acuzata ca a provocat moartea printesei Diana. In 2011, regizorul Keith Allen sustine ca accidentul si ce a urmat dupa este dovada ”unei conlucrari perfecte intre Casa Regala a Marii Britanii, politia britanica, politia franceza si guvernul francez”, precizand chiar ca ne aflam in fata unui asasinat regizat de inaltele fete regale.Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-11-2017
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!