AcasăNewsIpoteza bomba: "Se stia ca Gigi Becali va fi condamnat cu executare"!

Ipoteza bomba: „Se stia ca Gigi Becali va fi condamnat cu executare”!

Gigi Becali a fost condamnat, luni, la trei ani de inchisoare in „Dosarul Terenurilor”. Despre faptul ca afaceristul ar urma sa fie condamnat cu executare se stia inainte de anuntarea deciziei magistratilor! Afla cine sustine acest lucru!

„Judecatorii Livia Stanciu, Francisca Maria Vasile, Sandel Lucian Macavei, Ionut Mihai Matei si Rodica Cosma de la ICCJ i-au dat 3 ani de inchisoare lui Gigi Becali. Se confirma de ce SRI l-a retinut pe Becali pe aeroport sa nu plece in Israel. Se stia ca Becali va fi condamnat cu executare”, scriu jurnalistii de la luju.ro. Si asta dupa ce, cu doar cateva ore inainte de aflarea verdictului privind condamnarea omului de afaceri Gigi Becali la trei ani de inchisoare cu executare, omul de afaceri a fost oprit sa plece din Romania, pe Aeroportul Otopeni. Becali spunea ca ar fi vrut sa mearga in Israel, sa se roage, si ca nu stia ca are interdictie de a pleca din Romania.

Gigi Becali a declarat, in urma cu scurt timp, ca se va prezenta singur in arest, in aceasta seara, pentru a nu fi nevoie sa vina mascatii la poarta resedintei sale din Pipera. Patronul stelist a spus ca vrea sa vorbeasca intai cu familia sa.

author avatar
eNational
1.587 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger