Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Ipocrizia familiei regale saudite

Ipocrizia familiei regale saudite

Autor:

In timp ce la ei acasa femeile in costume de baie sunt sterse din materialele publicitare, printese, princi si seici ai familiei regale au dat hainele pe bikini si bermude si si-au etalat opulenta pe mare.

 

sauditi 6 Ipocrizia familiei regale saudite

Vălul islamic pare doar pentru sărăntoci. Când stai călare pe averi uriase, nu te mai încurci cu astfel de fleacuri

Baieti si fete veseli din regatul wahhabit au profitat de o minivacanta la bordul unuia dintre iahturile folosite de familia regala, un iaht care costa 160 de milioane de dolari. Un fleac pentru ei pentru o partida de inot si distractie in Marea Egee, relateaza presa turca. Familia regala, care guverneaza cu o mana de fier bunele moravuri ale supusilor, stie sa se distreze cand calatoreste in strainatate! Saracii, cu ale lor! Insotit si protejat, evident de numeroase garzi de corp, un grup de 14 persoane cu sange albastru (desi mai nimerita ar fi culoarea petrolului) format din membri nobilei familii a petrecut doua zile la bordul barcutei de 75 de metri lungime, in largul orasului turc Bodrum.iaht Ipocrizia familiei regale saudite saudi Ipocrizia familiei regale saudite sauditi 1 Ipocrizia familiei regale saudite sauditi 3 Ipocrizia familiei regale saudite sauditi 4 Ipocrizia familiei regale saudite sauditi 6 1 Ipocrizia familiei regale saudite sauditi Ipocrizia familiei regale saudite Printii, printisorii si printesele, care etalau costume de baie indraznete de-a binelea in lumina perceptelor islamului, plonjau in apa azurie a Marii Egee si nu se mai saturau deloc sa se dea cu skijeturile.

Au lasat si ei 500 de euro bacsis la restaurant

Curios, nobilele saudite nu s-au sfiit sa se arate in bikini in compania barbatilor, o fapta pentru care oamenii de rand din regatul saudit pot avea mari necazuri. Reamintim ca Arabia Saudita este una din cele mai stricte tari cu privire la vestimentatia femeilor. Acestea sunt obligate sa poarte valul integral, de fapt toate par a fi ambalate in niste saci negri. Dar, se stie ca inotul in mare face foame si sete. La finalul minicroazierei, grupul regal a luat un dineu la unul din cele mai in voga restaurante din Bodrum. Masa a costat o bagatela: 20.000 de lire turcesti, adica 5280 de euro. Si nici n-au stat mult. Generosi, tinerii sauditi au lasat si ei 500 de euro chelnerilor.

La ei acasa asa stau lucrurile

Iata adevarata reactie a autoritatilor saudite vizavi de femeile care poarta costume de baie. piscina Ipocrizia familiei regale sauditeLa inceputul lunii trecute, un lant de supermarket din Arabia Saudita a retusat grosolan mai multe fotografii publicitare, inlocuind femeile imbracate in costume de baie dintr-o piscina cu…baloane. Asta pentru ca legile saudite interzic publicarea fotografiilor cu femei in costume de baie. Dar, fireste, nu toata lumea-i print sau printesa de baril domnesc.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!