AcasăNewsIpocrizia, adevarata ciuma din Romania!

Ipocrizia, adevarata ciuma din Romania!

De unde atata isterie cu pesta porcina? Auzi, cica a intrat ciuma in cocini! Nicidecum, bazaconii! Alta este maladia care a pleznit Romania peste demnitate pana i-a scazut nivelul de bun-simt. Se imbraca in hainele ipocriziei si, ca o molima necrutatoare, infesteaza masiv toate categoriile de pierde vara. Prima data, s-au semnalat focare puternice ale ipocriziei prin birourile moralistilor din marile corporatii bucurestene. Dupa aparitia pictorialului Elenei Udrea, s-au murdarit in coltul gurii de cinste si integritate si fufele de Dorobanti, cele pentru care idealul in viata se numara in aparitiile pe prima pagina a tabloidelor.

 

Hai sa nu judecam acum gestul Elenei Udrea (ea face ce a facut dintotdeauna), ci doar reactiile aparute dupa fotografiile din Viva. Jurnalistic vorbind, nicio revista glossy, quality, pe teme stiintifice ori de istorie, de benzi desenate si cuvinte incrucisate sau de orice alt fel vrea cititorul n-ar fi refuzat publicarea acestui set de poze. Punct! E vorba de bani, de tiraj, de publicitate si faima, e un subiect de presa care nu se rateaza, dragi colegi, si voi stiti asta! Si sefii vostri o stiu, dar la ei oftica merge la brat cu pudibonderia de proasta calitate si nu vor recunoaste in veci.

Nu cu multi ani in urma, cand nimfa lui Traian taia si spanzura prin tarisoara asta, fiecare dintre mimozele de azi isi cauta drum pe traseul cucoanei din Plescoi. Sa te arati oripilat de publicarea acestui subiect, iata ipocrizia in stare pura. Am mai zarit-o si cu alte ocazii, sa ne aducem aminte de serile cand Steven van Groningen, CEO al Raiffeisen Romania, dirija protestatarii pe la mitingurile din Bucuresti, iar a doua zi semna hartii prin care banca lui stranuta banii obtinuti aici spre alte zari straine, fara ca statul roman sa-l opreasca in a mai externaliza profitul! In septembrie 1948, colosul Time o numea pe Ana Pauker cea mai puternica femeie din lume si deschidea revista cu pictorialul sinistrei comuniste, desi in tara incepusera ororile persecutiilor bolsevicilor.

Printre multe altele, presei ii revine si misiunea de a informa oamenii despre subiectele „fierbinti” alei zilei. Ca ne place sau nu, suntem parte a unei natiuni deja otevizate, romanii au ajuns sa vorbeasca pe strada, in mall-uri, ba chiar si la locul de munca despre sarcina Elenei Udrea. Subiectul e cald, frige, condamnarea ei la inchisoare, fuga in Costa Rica, in paralel cu apropierea sorocului isca tot felul de scenarii, intrebari fara raspuns, controversele iau locul certitudinilor, toata lumea vrea sa stie daca „e adevarat ca…?”.

Intr-o industrie care se mandreste sa i se spuna ca oamenilor fara scrupule, niste hrapareti de publicitari cu cativa sponsori in portofoliu s-au trezit ca ar da bine sa isi scuture putin idignarea ce i-a apucat joi dimineata, mai pe la 8, asa. Bai, sacalilor, nu va este rusine sa pozati in fete mari tocmai voi, care zi dupa zi, luna de luna si ani la rand ati preacurvit cu tabloidele ce-si umflau tirajul din imagini cu tate si funduri dezvelite? Daca stiati ca toata smecheria era, de fapt, o chilotareala continua, cu Bianca, Daniela, Laura, Ana si alte toape de Dorobanti prezentate ca marile doamne ale Bucurestilor, de ce ati mai varsat roaba cu reclame (si milioane de euro) in paginile soioase ale unor asemenea publicatii?! Unde va era atunci integritatea morala? Intrase in concediu prenatal, se pregatea sa nasca ipocrizia din prezent?

Altfel, nu pot sa nu ma intreb: oare cat de tuta poti fii sa te bagi din nou in lumina reflectoarelor cand ai burta la gura si Interpolul la usa?! Iti tataie curul de teama libertatii si pe tine te mananca in cip-cirip de pictoriale sexy la 45 de anisori cati ai. O, Doamne!

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
1.722 afisari

3 COMENTARII

  1. Dupa vaca insamantata Udrea astept poze cu Bica când asi schimba chilotii si cu Mazere cand isi pune prezervativ de fructe.

  2. Daca aveti si cu Ghita ceva cand se chise in vie m-as simti implinit. Daca nu macar dimineata la erectie, eractie sa inteaga si Eba, Vanghelie si Vica.

  3. Daca nu se indigneaza romanul ca fusta tzatzei e mai scurta decat a nevestei din dotare, nu se simte „implinit”… Udrea e Udrea si-n culcare si-n sculare, nu are cum sa se schimbe si daca pozarea burtii ii serveste la punga sau la imagine, n-o sa refuze, mai mult publicitatea a fost adictia ei de capatai. Astia de-o manjesc acum cu mita electorala a opozitiei, sunt aceeasi care ii lingeau pingelele, unii fara plata, fericiti ca fac parte din turma de mioare cu care scria Flutur pe dealuri…E o regula a educatiei, facuta la vremea ei, sa nu dai intr-un om cazut si pana n-o sa se incordeze „magistratii” sa faca un dosar, pe bune, cu furaciunile uriase, REGIO, gen, cu retrocedarile masive si frauduloase, cu fondurile astronomice gestionate de Udrea de coniventa cu „inteligence”-ul ala care o „cauta”, pentru mine, Udrea va ramane o victima a binomului pe care l-a tradat dand pe gura chestii de care „nu vorbim”…Insailatura aia de dosar nu mi se pare ca tine loc de justitie si daca unui criminal i se insceneaza un furt de buzunare numai ca sa-l bage in puscarie, mie nu mi se pare ca s-a facut „justitie”….In rest, cum, naiba, sa vorbesti de „infractoarea” Udrea, cand tu ai scapat (sau, nu inca)de dosar penal, desi ti-ai expus copilul la violente, ducandu-te cu el la proteste ilegale, ai atacat fortele de ordine aflate in exercitiul functiunii si-i imbalosezi pe toti complicii cu care a furat Udrea numai ca, acum, sunt in opozitie si-ti dau directia scuipatului!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger