Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » iPhone, din ce in ce mai scump

iPhone, din ce in ce mai scump

Autor:

Noul telefon iPhone Plus, pe care care Apple il va lansa in acest an, ar putea fi si mai scump decat modelul iPhone X, lansat in 2017.

 

iphone pro 720x361 iPhone, din ce in ce mai scump

Dincolo de denumiri si mai ales de preturi, noile telefoane se vor diferentia, bineinteles, in materie de hardware si software, poate mai mult decat in prezent

Modelul ar urma sa fie lansat in septembrie si sa coste cu cel putin 100 de dolari mai mult, cel mai ieftin telefon urmand sa fie vandut cu 1100 de dolari, echivalentul unui laptop de ultima generatie. Analistii Steven Milunovich si Benjamin Wilson de la UBS afirma ca Apple va creste pretul flagship-ului din 2018 pe fondul majorarii costurilor de productie si marketing dar si a implementarii unor noi tehnologii, precum ecranul curbat pe margini si a interactiunii fara atingere. Potrivit estimarilor acestora, iPhone Plus va costa 1100 de dolari, in versiunea de baza. In ultimii ani, Apple a crescut substantial pretul telefoanelor iPhone, de la 600 dolari la 999 dolari, cat a costat modelul de anul trecut. Apple va lansa in acest an patru noi telefoane, un iPhone X de 5,8 inchi, botezat iPhone Pro, o versiune cu un ecran de 6,5 inchi cunoscuta sub numele de iPhone Plus, ambele cu display-uri OLED, alaturi de doua modele mai ieftine, cu ecran LCD. Succesorul lui iPhone X si modelul iPhone Plus ar urma sa debuteze in septembrie, in timp ce modelele mai ieftine, LCD, cel mai probabil in iunie. Modelele de top, iPhone Pro si iPhone Plus vor avea un ecran superior, cu 458 Pixeli per inch, o baterie optimizata, un incarcator fast-charge si o serie de noi aplicatii, axate in principal pe realitatea virtuala.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!