AcasăNewsIordache, surprins cu degetele mijlocii pe sus, in plen: “Vi s-a parut”...

Iordache, surprins cu degetele mijlocii pe sus, in plen: “Vi s-a parut” (VIDEO)

Situatie greu de crezut in Parlamentul Romaniei, cu atat mai mult e vorba despre un vicepresedinte al Camerei – fost ministru – si un gest demn de stadion, si nu de plenul Legislativului.

In prima faza, despre Florin Iordache s-a aflat ca a fost acuzat ca a aratat semne obscene catre parlamentari ai opozitiei. Asaltat de jurnalistii aflati la Parlament si intrebat in legatura cu acest lucru, social democratul aflat in fruntea Comisiei pentru Legile Justitiei a incercat sa minimizeze subiectul, negand situatia, desi reporterii au insistat ca totul a fost filmat. “No, vi s-a parut, vi s-a parut. Eh, bun, e un punct de vedere (…) pai si, bun, cu mainile ridicate, care e problema?”, a reactionat Iordache, de pe holurile Parlamentului.

La momentul cu pricina au facut trimitere si useristii. “Opozitia USR l-a scos astazi din sarite pe Florin Iordache care a ajuns sa arate gesturi obscene. Noi vom continua lupta, ei vor ceda!”, au tinut sa mentioneze si reprezentantii Uniunii, via Facebook, dupa isprava din sala de plen.

Intre timp au aparut si imagini cu momentul la care s-a facut referire la Parlament, care nu lasa loc de indoiala. Deputatul PSD a fluturat  degetele mijlocii – din cate se poate vedea mai jos.

sursa foto: captura Antena3, video Romania TV

243 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger