AcasăNewsIordache, anunt cu "forta si capacitate" dupa ce Iohannis retrimite bugetul in...

Iordache, anunt cu „forta si capacitate” dupa ce Iohannis retrimite bugetul in Parlament

Florin Iordache este mai abil de aceasta data

Nici nu a apucat bine presedintele sa vesteasca, de la Cotroceni, ca va retrimite in Parlament proiectul bugetului pe acest an, ca deputatul PSD a replicat ca in ciuda oricarei critici, bugetul „se sustine”.

„Ii vom retrimite legea astfel incat a doua oara, in zece zile, sa fie obligat sa o promulge”, a reactionat Florin Iordache, de la Parlament.

Intrebat, in consecinta, daca nu se vor face modificari proiecutlui de buget, Iordache a raspuns ca „nu”. „Ca sa aratam forta si capacitatea majoritatii, in cel mai scurt timp cand vom primi (…) vom da un vot in Camerele reunite (ale Parlamentului), astfel incat (…) a doua oara va fi obligat sa promulge”, a conchis Iordache.

397 afisari

10 COMENTARII

  1. PENTRU SALVAREA RO daca se mai poate ASA CEVA sunt necesare ALEGERI PARLAMENTARE ANTICIPATE SI UNINOMINALE excluzand candidaturile politrucilor postcomunism care au activat dupa 1989 in functii politice, guvernamentale, administrative si in sistemul judiciar. CLASA POLITICA TREBUIE PRIMENITA 100%.

  2. @Partidele politice își votează bani de la bugetul public că sunt „găști” sau își voteză ”alocații de infantilism politic” ? De ce considerați că ar trebui să plătească contribuabilii ca să facă politică Iordache, Iohannis, Dragnea , Tăriceanu , Băsescu, Nicolicea ,Macovei, Nicolai, Dorneanu, Oprea, etc. ? Pe cine reprezintă Florin Iordache, etc., de au nesimțirea și tupeul să ceară bani de la contribuabili să facă ei „politică” ? Când considerați că v-a fi votată legea „Nici un ban partidelor politice din bugetul public” ? Dacă clanurile interlope ar fi fost capabile să ofere protecție împotriva altor interlopi, pentru care solicitau sau nu taxă de protecție, ați spune despre politicieni precum Iordache, Nicolicea Oprea , Tăriceanu, Dragnea, Macovei, Nicolai, etc. că ar fi capabili să ofere protecție contribuabililor de le solicită bani, ca să își voteze „taxă de protecție pentru partidele politice”, în bugetul public ? Bă, ,,politica este o activitate obștească, voluntară” , ? Au zis chiar Florin Iordache, Gabriel Oprea, Nicolicea,etc., astfel de „chestii” ? Ăia de sunt aleși primesc indemnizații, nu bani pentru partide, ?

  3. Banii de partide pot intra urgent in schimbarea shinelor romane. Am vazut traverse putrede, linii sparte sau chiar gaurite am vazut linii ruginite si poduri cazute…

    Partidele colecteaza o taxa de membru. Daca o dublezi iata bani.

  4. Cati membrii are Psd? Presupunem ca undeva 2.000.000 daca pui o taxa de 10 ron ai deja 4 mil de euro bani suficienti de activitati militante electorale proiecte la asta se adauga sponsori privati oameni de afaceri iubitori potenti de partid. De ce ai nevoie de banul meu? Eu te platesc odata ministru consilier secretar de stat iti dau mancare iti platesc diurna paznic aparare bilet loc de stat la stat in parlament senat tot. La ce sa-ti sponsorizez partidul?

  5. Opinați că domnul parlamentar Florin Iordache a rămas printre politicienii care mai consideră că legea înseamnă politică și că politica ar fi ”izvor de lege”, neglijând aspectul că legea nu a apărut nici pe vremea PSD și nici de chiar pe vremea PNL, (partid istoric), „aspect” cum ar putea fi de altfel „perceput” și pe la mulți dintre „magistrații practicanți” și chiar și pe la avocați ?

    Lege
    De la Wikipedia, enciclopedia liberă
    ,,Surse de drept
    Cartă Constituție Cutumă Drept divin Drepturile omului Drepturile naturale și juridice Jurisprudența Precedent”

    ,,Sisteme juridice
    Drept civil Drept comun Drept chinez pluralismul juridic Drept bisericesc Drept canonic Drept hindus Drept jain Legea iudaică Șaria Drept roman Drept socialist”

    Etc.
    ?

  6. Deci, mai scrie și pe Wikipedia însă, probabil că domnul Florin Iordache și alți parlamentari nu „studiază” și Wikipedia , că fiind politicieni parlamentari au probabil și „alte surse”, ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger