AcasăNewsIonut Misa, inlocuit de la sefia ANAF cu Mihaela Triculescu

Ionut Misa, inlocuit de la sefia ANAF cu Mihaela Triculescu

Schimbare la varful ANAF, la inceput de an. Predecesorul lui Eugen Teodorovici la sefia Ministerului Finantelor este, de joi incepand, fostul sef al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala.

De altfel, chiar ministrul Finantelor i-a propus premierului schimbarea lui Ionut Misa din fruntea Fiscului, Viorica Dancila luand o decizie in acest sens in aceasta a treia zi a anului. Deja se cunoaste si numele noului sef al Agentiei – in persoana Mihaelei Triculescu. Un anunt in aceasta privinta a venit de la Guvern, laolalta cu o serie de referinte despre noul numar 1 din cadrul ANAF.

Iata comunicatul Executivului:

Noua sefa a Agentiei (foto: gov.ro)

„Premierul Viorica Dancila a semnat astazi Decizia de numire a doamnei Mihaela Triculescu, economist cu peste 19 ani de experienta in mediul privat, in functia de presedinte al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), cu rang de secretar de stat.

Desemnarea doamnei Mihaela Triculescu la conducerea ANAF a fost stabilita dupa evaluarea mai multor propuneri facute de ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici.

Doamna Mihaela Triculescu este economist cu o vasta experienta. In ultimii trei ani a fost practician in insolventa, asigurând managementul procedurii de insolventa pentru mai multe companii.

Noul presedinte ANAF este licentiat in economie si absolvent al studiilor de master disciplina ”Analiza diagnostic si evaluarea afacerilor” la Universitatea din Craiova, Facultatea de Stiinte Economice.

Decizia de numire intra in vigoare la publicarea in Monitorul Oficial.”

1.190 afisari

1 COMENTARIU

  1. Cum opinați că ar fi putut influența cantitativ deciziile CCR și cele ale instanțelor veniturile și cheltuielile bugetare luând ca repere prevederile bugetare ?
    Opinați că ar trebui verificate și discutate acele decizii ale CCR și ale instațelor ce au ponderi semificative în astfel de „categorii” de venituri și cheltuieli bugetare ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger