AcasăNewsIonel Ganea a lesinat la procesul de divort

Ionel Ganea a lesinat la procesul de divort

Ionel Ganea si Radu Birlica(nu este in imagine), participa la conferinta de presa pentru prezentarea noului manager sportiv, Ovidiu Petre(nu este in imagine), la Stadionul Dan Paltinisanu din Timisoara, marti 10 iulie 2018. SEBASTIAN TATARU / MEDIAFAXFOTO

Fostul fotbalist Ionel Ganea a fost transportat de urgenta la spital, ieri, dupa ce i s-ar fi facut rau in sediul Judecatoriei Fagaras. Fostul international a lesinat pe banca in timpul procesului sau de divort.

Dupa sosirea ambulantei acesta a sustinut ca nu are nicio problema. Dar medicii de pe salvare au insistat sa faca un consult, astfel ca Ganea a ajuns la spital. Ionel Ganea a explicat ca s-a simtit rau, dar nu este nimic grav legat de starea lui de sanatate: „Am avut termen in procesul de divort. M-am simtit un pic rau, dar mi-am revenit. Am avut o stare de lesin. Nu e ceva grav. Din cauza emotiilor si a stresului. Probabil s-au adunat toate. Acum sunt in regula”, a declarat marele fotbalist. Pe de alta parte, unii martori sustin ca Ionel Ganea ar fi consumat bauturi alcoolice si ar fi facut scandal la iesirea din tribunal. Cadrele medicale au fost, insa de alta parere. „E vorba de o persoana de sex masculin, cu stare de agitatie, posibil criza de epilepsie, cu marca traumatica pe limba si buze. Pacientul a fost transportat la Spitalul Fagaras, asistenta spune ca nu a simtit sa fi avut halena alcoolica”, a declarat purtatorul de cuvant al unitatii medicale.  Ionel si Dana Ganea au mai incercat de doua ori sa divorteze dar de fiecare data intentia s-a finalizat cu o impacare.

author avatar
Ramona Feraru
1.020 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger