AcasăNewsIon Lucian va fi inmormantat astazi. Teatrul Excelsior va purta numele maestrului

Ion Lucian va fi inmormantat astazi. Teatrul Excelsior va purta numele maestrului

(foto: cinemagia.ro)

Actorul Ion Lucian va fi inmormantat marti, la cimitirul Bellu din Capitala, pe Aleea Artistilor. Teatrul Excelsior, pe care maestrul l-a fondat in urma cu 22 de ani si pe care l-a condus pana in ultima clipa a vietii, va purta numele lui Ion Lucian.

(foto: cinemagia.ro)

Ion Lucian va fi inmormantat astazi la cimitirul Bellu, din Bucuresti. Dupa slujba religioasa ce va avea loc la 13.30, actorul isi va gasi odihna de veci pe Aleea Artistilor.

 

Sicriul actorului a fost depus, luni, in foaierul teatrului pe care l-a slujit cu mare drag, pentru ca toti cei care au dorit sa ii isi poata lua ramas bun de la Ion Lucian. Prezent pentru a-i aduce un ultim omagiu actorului, primarul Sorin Oprescu a declarat ca Teatrul Excelsior va fi redenumit „Ion Lucian”, dupa numele marelui actor care a fondat institutia, potrivit Mediafax. „Dorim sa o facem legal si sa marcam asa cum trebuie evenimentul, nu peste noapte”, a spus Oprescu, precizand ca va astepta terminarea stagiunii curente pentru a face demersurile necesare.

Maestrul a incetat din viata sambata seara, dupa o indelungata suferinta, la Spitalul de Urgenta in Capitala. Marele actor ar fi implinit pe 22 aprilie 88 de ani.

142 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger