AcasăNewsIon Iliescu: M-a cutremurat vestea mortii lui Sergiu Nicolaescu. Speram ca azi...

Ion Iliescu: M-a cutremurat vestea mortii lui Sergiu Nicolaescu. Speram ca azi sa-i fac o vizita

(foto: realitatea)

Presedintele de onoare al PSD Ion Iliescu a afirmat, joi, ca l-a cutremurat vestea disparitiei regizorului Sergiu Nicolaescu, fost senator PSD. Iliescu a spus despre regizor ca “era un om eminamente pozitiv”.

(foto: realitatea)

„M-a cutremurat cand am aflat. A fost un om care a creat, era un om eminamente pozitiv, constructiv. Este o mare pierdere pentru noi toti, pentru cinematografia romaneasca, pentru ca este una dintre marile personalitati ale filmului romanesc”, a declarat, joi, Ion Iliescu, intr-o interventie telefonica la Antena 3.

Presedintele de onoare al PSD a mai precizat ca vorbise miercuri cu sotia lui Sergiu Nicolaescu, recunoscand ca isi dorea ca astazi sa il viziteze la spital pe regizor.

„Dupa operatie si ieri (miercuri, n.r.), Sergiu Nicolaescu a avut o dimineata mai dificila, dar dupa-amiaza se simtea mai bine. Am vorbit cu sotia dansului, asa ca m-a cutremurat cand am aflat de dimineata ca a murit. Speram ca azi poate sa-i fac o vizita, insa m-a luat prin suprindere aceasta veste tragica”, a mai mentionat Iliescu.

Regizorul Sergiu Nicolaescu a murit, joi, la ora 8.20, in urma complicatiilor cardiace si pulmonare severe. Actorul nu a raspuns la tratamentul intensiv aplicat, a anuntat Spitalul Elias, unde regizorul, recent operat de peritonita, era internat din 26 decembrie 2012.

author avatar
Alina Costache
470 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger