AcasăNewsIon Iliescu, la Parchetul General

Ion Iliescu, la Parchetul General

Ion Iliescu este considerat principalul vinovat pentru incidentele din 1990

Fostul sef al statului a ajuns in aceasta dimineata la sediul Parchetului General, unde a stat mai bine de o ora, rastimp in care i-a fost adus la cunostinta inceperea urmaririi penale in „Dosarul Revolutiei”.

Fostul presedinte a ajuns cu circa 5 minute dupa ora 9 si a plecat in jurul orei 10.30

Ion Iliescu nu a raspuns intrebarilor presei si si-a facut cu greu loc printre armata de jurnalisti aflati in fata institutiei.

Prezenta lui Ion Iliescu la Parchet vine la doar patru zile dupa ce actualul presedinte, Klaus Iohannis, daduse unda verde cererii de incepere a urmaririi penale pe numele celui dintai, dar si a fostului premier Petre Roman si al lui Gelu Voican Voiculescu, fost vicepremier, solicitare venita dinspre procurorul general.

In „Dosarul Revolutiei”, cei trei demnitari ai statului din perioada vizata de cercetarile facute de procurorii militari sunt suspectati de infractiuni impotriva umanitatii.

95 afisari

2 COMENTARII

  1. Vreau grade vteau grade securistice militare vreau grade multe grade sa ploua cu stele pe mine vreau. Vreau pe cei ce au dat ordin de tragere la Otopeni vreau pe cei ce trageau in Tvr vreau pe cei ce trageau cu artiletia in apartamente. VREAU GRADE VREAU GRADE MULTE GRADE!

  2. Imaginile sunt vechi, de pe cand Ilici nu figise inca din tara.Dupa aceasta scena Ilici a fost scos din tara si ascuns pe undeva ca sa nu faca puscarie.El a dat startul la FUGA INFRACTORILOR din tara.Mass-media vanduta lui Soros, Parlamentul Penal, Organizatia Penala PSD, Presedintele Penal, SRI, SIE si celelalte servicii au ascuns cu totii acest lucru.Romania este condusa de PENALI !!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger