AcasăNewsIon Iliescu a ajuns la spital. Fostul presedinte ar putea fi operat

Ion Iliescu a ajuns la spital. Fostul presedinte ar putea fi operat

Ion Iliescu este considerat principalul vinovat pentru incidentele din 1990

Fostul sef al statului a ajuns, in aceasta prima zi a lunii aprilie, pe mana medicilor, acuzand probleme cardiace.

Se pare ca in prima faza Ion Iliescu s-a prezentat la Spitalul Elias, din Capitala. Unde, dupa ce i-a fost evaluata starea de sanatate de catre specialistii de la aceasta unitate medicala, s-a decis indrumarea fostului presedinte catre Institutul de Urgenta pentru Boli Cardiovasculare Prof. Dr. C.C. Iliescu, din cadrul Spitalului Fundeni, din cate anunta televiziunile de stiri. Pana la momentul de fata nu se cunosc foarte multe amanunte cu privire la diagnosticul primit de Iliescu la medici.

Ce se stie este ca Ion Iliescu a mai fost operat la inima, in urma cu cativa ani, inclusiv intr-o unitate medicala din Franta. Fostul sef al statului, care a implinit luna trecuta 89 de ani, are sase stenturi.

171 afisari

3 COMENTARII

  1. A mancat Ilici Sărmăluţe de porc învelite în bacon, pulpă de raţă confiată, doradă şi tartar de vită fara masura la nunta Olguti, si i so pus pe inima batranului edec.

  2. Mai bine scriti-Bianca lui Bote renunta la tot si la haine si se intoarce la prima iubire din lotul 2, se intoarce la Bote… ah, ce romantic… un visator.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger