Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Ion Ficior a murit la Jilava

Ion Ficior a murit la Jilava

Autor:

Fostul comandant al coloniei de munca Periprava a sfarsit in penitenciar.

 

Ioan Ficior 350x196 Ion Ficior a murit la JilavaFicior avea 90 de ani. In primavara acestui an, primise o condamnare definitiva de 20 de ani de inchisoare, pedeapsa pe care o executa la Jilava. Cauza vizandu-l pe Ion Ficior fusese trimisa in instanta in urma cu aproximativ patru ani, procurorii acuzandu-l pe fostul sef de la Periprava de infractiuni contra umanitatii.


2 comentarii to Ion Ficior a murit la Jilava

  1. Buzescu

    Urmeaza Visinescu. Se încălzesc securisti dinainte de revoluție de la revolutie dar si dupa revolutie. Iertam dar nu uitam.

  2. un mizantrop

    Dumnezeu sa-l ierte, ca noi suntem prea mici! “Profesionistii” aia din cazul judecatorului Mustata, se simt bine?! Sau, ceilalti stapani ai piscariilor, la fel de staliniste ca si pe vremea decedatului. Ca pe procurorii de atunci si de ac um nu-i deranjeaza statul de drept…
    P.S. Ma intreb, unde s-a facut dreptate, la incarcerarea unuia platit de sistem sa fie “sef peste banditi”, sau la “uitarea” adevaratilor calai, “magistratii”, care au transformat oameni nevinovati in “banditi” si i-au trimis sa-i “reeduce” Ficior?!


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!