AcasăNewsIon Cristoiu, audiat ca martor in dosarul fostei sefa a DNA

Ion Cristoiu, audiat ca martor in dosarul fostei sefa a DNA

Jurnalistul a dat explicatii la Sectia pentru investigare a infractiunilor din justitie, dupa ce, din cate a explicat, a fost chemat -prin sms- pentru a fi audiat, ca martor.

Discutiile au avut ca principal subiect fotografia pe care fostul deputat Ghita a depus-o in dosarul deschis ca urmare a plangerii pe care a inaintat-o la Parchetul General, in privinta fostei sefe a DNA.”Eu trebuia sa confirm ca aceea era fotografia (…) e aceeasi fotografie si am confirmat acest lucru (…) din nefericire, e o singura foto (…) este o fotografie foarte importanta in care dna Codruta Kovesi sta pe o lavita din asta de lemn, deci la o crama a dlui Sebastian Ghita si se pozeaza (…) langa ea este sotia, fosta sotie a dlui Sebastian Ghita (…) in spate sunt niste butoaie (…) este o fotografie care arata, totusi, o relatie apropiata de familie”, din cate a dezvaluit jurnalistul, dupa ce a dat explicatii la Parchetul General, pentru Antena3.

Este vorba despre fotografia pe care Ghita i-o aratase doar lui Ion Cristoiu, in timpul interviului facut in Serbia, lunile trecute. Amintim ca fostul deputat se afla de mai bine de doi ani in aceasta tara.

sursa foto: captura video Antena3

348 afisari

1 COMENTARIU

  1. Ce mai ca in Fata cu Zestre de N. Grigorescu… Propun o lege ca martorii sa beneficieze de diurna – bani de drum cafea masa calda sau bere. La plecare pentru ca ajuta organu, martorul sa fie servit onorific cu o felie ? de tort.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger