AcasăNewsIohannis vrea un nou mandat de presedinte: nu ma tem de niciun...

Iohannis vrea un nou mandat de presedinte: nu ma tem de niciun contracandidat

Degeaba se vrea Raluca Turcan mamita ce-si apara odorul, Domnul Goe de la Cotroceni le da romanilor peste nas cu Constitutia

Fiind inceput de an, presedintele a iesit, vineri, in fata presei si a facut mai multe anunturi pe subiecte de interes pentru opinia publica, ocazie cu care a mentionat, intre obiectivele sale pentru 2019, si castigarea unui nou mandat la Cotroceni.

Concret, Klaus Iohannis a reiterat anuntul facut vara trecuta, in iunie mai exact, privind intentia sa de a se inscrie in cursa electorala pentru un nou mandat prezidential. „Unul din obiectivele mari, foarte importante, pentru mine si in anul 2019 este consolidarea statului de drept in Romania, asta insemnand, evident, printre altele, si continuarea in forta a luptei impotriva coruptiei. Personal, obiectivul meu pentru alegerile prezidentiale este castigarea unui al doilea mandat de presedinte al Romaniei”, a anuntat in prima faza Klaus Iohannis.

Raspunzand unei intrebari in aceasta privinta, actualul numar 1 in stat a lasat sa se inteleaga ca nu ar fi un anume contracandidat care sa-i dea emotii. E drept ca, pana la momentul de fata, nu s-au anuntat prea multe intentii de intrare in cursa prezidentiala. „Nu ma tem de niciun contracandidat. Nu ma tem niciodata de contracandidati. Alegerile sunt alegeri. Cine doreste sa obtina un mandat trebuie sa se prezinte in postura de candidat. Eu ma voi prezenta si sunt optimist, da”, a raspuns Klaus Iohannis.

Actualul lider de la Cotroceni se bazeaza pe sprijinul politic al PNL, din cate a reiesit din raspunsul dat unei intrebari privind partidul care il sustine in cursa prezidentiala. „Clar ma sustine PNL-ul, este partidul din care provin, este partidul care a hotarat de multa vreme ca ma va sustine pentru al doilea mandat”, a ales sa sublinieze primul om in stat.

author avatar
Cristina Stefan
295 afisari

4 COMENTARII

  1. Oare stie Mutalakul ca are garantat un nou mandat de guvernator general(in alta armata) ca si pe primul? tot ce este posibil.Se intrezareste ceva,mai ales ca noul ambasador al USA a fost blocat de mafia democrata sorosista si va intarzia inlocuirea lui hans,fratele lui sas,de unde si siguranta sashalerei ca va obtine inca un mandat pentru a bloca si chiar distruge aceasta Colonie firava.De ce avem parte in ultimele decenii de presedinti ce urasc aceasta tara si fac tot ce le sta in caracter sa o distruga si chiar par sau sunt niste mercenari in sola unor stapani ce ne-au transformat intr-o Colonie.Se aud glasurile stapanilo=sa va bagati o ie in colon,ca asa sunteti=o Colonie.

  2. vrei un alt mandat, las ca-ti aratam noi tie mandat. sa te ia europenii tai de sasi acolo la UE, sa scapa de tine.

  3. Frumos zis ” nu mă tem de niciun cotracandidat” Dar dacă apare un nepot al unui gazat la Auschwitz de către strămoşi d.voatră d.le Johannis … cum vă veţi mai uita în ochii „românilor mei ” ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger