Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Iohannis vorbeste de necesitatea inlocuirii Guvernului “Dragnea-Dancila”, “accident al democratiei romanesti”

Iohannis vorbeste de necesitatea inlocuirii Guvernului “Dragnea-Dancila”, “accident al democratiei romanesti”

Autor:

Opinand, mai nou, ca nu suntem pregatiti pentru a prelua sefia Consiliului UE, Klaus Iohannis a adus in discutie “necesitatea politica” a schimbarii actualului Executiv.

 

iohannis 3 720x405 Iohannis vorbeste de necesitatea inlocuirii Guvernului Dragnea Dancila, accident al democratiei romanestiAflat in aceasta dupa-amiaza la Adunarea Generala a Asociatiei Municipiilor, presedintele si-a a manifestat o “mare ingrijorare”, ce tine de anul ce vine, mai precis de momentul la care Romania va prelua presedintia rotativa a Consiliului Uniunii Europene. “De la 1 ianuarie 2019 Romania va prelua presedintia Consiliului UE, o pozitie extrem de importanta, o pozitie extrem de onoranta, extrem de solicitanta, mai ales pentru Guvern. Parerea mea este ca nu suntem pregatiti pentru asa ceva. Acum cateva saptamani am fost intrebat de jurnalisti si am spus ca vom face fata rezonabil, numai ca intre timp lucrurile au luat-o razna, la Guvern nu se mai inteleg responsabilii pentru diferite sectoare, persoanele care ar trebui sa se ocupe de chestiunile europene pleaca sau sunt demisi si in acest fel ne trezim in ceasul al 12-lea total nepregatiti”, a subliniat Iohannis.

Referindu-se la echipa de la Palatul Victoria, presedintele e de parere ca ar trebui schimbata. “Si cred ca, din pacate, si acum in ultimul moment necesitatea politica este inlocuirea acestui accident al democratiei romanesti, care este Guvernul Dragnea-Dancila. Nu exista nicio perspectiva de buna guvernare, de buna implicare in afacerile europene, aceste lucruri sunt foarte grave”, considera primul om in stat.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!