AcasăNewsIohannis, vizita de lucru in tinuta sexi

Iohannis, vizita de lucru in tinuta sexi

FURT la baza NATO de la Kogălniceanu. Militarii români, REŢINUŢI!

Vizita facuta de Klaus Iohannis, ieri, la baza militara Mihail Kogalniceanu, a avut un rasunet neasteptat in randul sexului frumos. Sex ale carui reprezentante au cazut pe spate in fata unui Iohannis drept ca bradu’, imbracat intr-o tinuta lejera de un alb stralucitor si dotat cu niste ochelari de soare trendy-flendy.

Seful statului a rapus inimile multor romance cu noul sau look

Renuntarea la scortosenia obisnuita le-a dat gata pe doamne. ”Elegant, cu pieptul inainte, privirea sus.Asta da atitudine”, s-a entuziasmat instantaneu o internauta. ”Cel mai sexy locatar de la Cotroceni de pana acum” a supralicitat alta, asta in timp ce alte mesaje laudau prestanta actualului sef de stat, ba chiar ii indemnau pe pesedisti ”sa ia aminte”. Corului laudatorilor s-a alaturat in scurta vreme si prima doamna a tarii, care a raspuns comentariile pro-Iohannis postand un emoticon cu inimioare – operatiune salutata evident cu sute de like-uri. Date fiind ravagiile facute de noul look al lui Iohannis pe Facebook este inutil poate sa adaugam ca presedintele s-a declarat placut impresionat de nivelul ridicat de pregatire al militarilor romani si straini aflati in baza Kogalniceanu. De asemenea, nu este de mare interes nici faptul ca Iohannis si-a schimbat doar parul nu si naravul, respectiv a expediat dupa cunoscutul obicei toate intrebarile care i-au fost puse de ziaristi pe temele sensibile, gen soarta Codrutei Kovesi, de exemplu. n (S.B.)

author avatar
Simona Badulescu
1.081 afisari

1 COMENTARIU

  1. Ziaristii care-l pupau (in draci) in cur pe Ceausescu s-au apucat acum sa-l pupe-n cur pe sas ..!.Asa au inceput milogii cultul personalitatii care a facut atat rau Romaniei ! Ia uite bah -Kim Ir sen II ! -Joianna ! mult iubitu’ si stimatu’ fiu al poporului ..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger