AcasăNewsIohannis, tu stii ce te asteapta?

Iohannis, tu stii ce te asteapta?

Mi se pare ca presedintele o da in bara. Daca nu a dat-o deja. Se suceste in gol si nu reuseste sa atraga simpatizanti. Nu reuseste sa mai miste un procent, macar un sfert de procent, altfel decat pe hartie. Iese bine in sondaje, nimic de zis, dar ar fi culmea ca intr-un sondaj facut de un om de incredere sa iasa prost.

Susținătorii încep să i întoarcă președintelui spatele

In piata, credibilitatea lui Klaus Iohannis scade vertiginos. Nu mai convinge pe nimeni ca este candidatul ideal la presedintie, cu atat mai mult cu cat culoarul asta a inceput sa se aglomereze.

Care a fost oferta?

Reactiile lui intarziate la evenimentele care se succed cu o viteza care il ameteste, lipsa unei viziuni pe termen lung, inexistenta unui program de tara sunt doar cateva elemente care ii caracterizeaza mandatul. L-au votat sase milioane de oameni sau, cel putin, asa a rezultat din scripte. Numarul real nu o sa se stie niciodata, pentru ca, bunaoara, calculatoarele nu pot arata cu degetul spre cei care le-au incarcat cu voturi peste plan. Sa zicem, totusi, ca ar fi fost chiar sase milioane, oameni care au sperat la o schimbare. Au fost sase milioane care nu l-au vrut pe Ponta, de fapt, nu sase milioane care mureau de dragul lui, un profesoras de provincie necunoscut. Ce le-a oferit?

I-au intors spatele

Circul aproape zilnic si taraboiul cu PSD si ALDE nu au cum sa sature un electorat flamand. Apoi, sa fim seriosi, coalitia de guvernare a fost cu mariri de salarii si de pensii, nu Cotroceniul. Cresterea economica apartine guvernelor care s-au succedat la conducere, nicidecum vreunui semn magic facut de Iohannis cu bagheta, ca la circ. Iohannis a oferit doar contre, scandal dupa scandal, legi blocate, boicot guvernamental si rafuieli personale. Pentru astea, pentru toate astea si-a gasit aliati pe masura, cu care a facut casa buna. Numai ca, acum, acestia dezerteaza, schimbandu-si optiunile. Iohannis nu mai este omul care sa faca Romania moderna si prospera, nu se mai bucura de aceeasi sustinere. Cei care, candva, mizau pe el, s-au sucit si ii intorc spatele.

Partial de acord

Vazusem, in jurul pranzului, o postare pe pagina de Facebook a lui Liviu Avram, ziarist la Adevarul si unul dintre cei mai aprigi sustinatori ai lui Iohannis. La ora asta cred ca a sters-o, nu am mai gasit-o. O reproduc cat de cat fidel, dupa cum mi-o amintesc. „Stai sa vezi cum e cand cineva o sa scrie cu pixul pe o bucata de carton MUIE IOHANNIS”! Nu pot sa fiu de acord cu ea decat partial. De ce, adica, pe o bucata de carton sau de ce cu pixul? Cand a parut MUIE PSD, presedintele a spus ca e o opinie politica. De ce ar fi asta altceva? Cu deosebirea ca noua lozinca vine chiar de la oamenii lui. Iohannis, acum stii ce te asteapta?

author avatar
Valentin Boeru
3.534 afisari

10 COMENTARII

  1. Pe piata , popularitatea ” National” nu scade vertiginos , NU EXISTA . Ramai pe facebook , Boanchis stie ce stie , musca si fuge , nu iesi la bataie golaneste , asa , cel putin , esti scutit de dezaprobarile cititorilor . Sincer , recitesti ce indrugi in articol ? Ai sa ramai cuc , ti-ai dezvaluit latura intunecata care te bantuie . Rusinos , halal jurnalism ! De mahala ! P.S : Culca-te pe ureche si iluzioneaza-te , urma-alege in noiembrie 2019 , sucitii si rasucitii stiu ei mai bine ce au de facut , e prematur pentru supozitii hazardante , dres busuiocul si dat cu Doamne-ajuta . Ce formator de opinii esti , carui public te adresezi , ce jurnalism e asta ? Noroc ca publicatia e obscura , putin rasfoita de publicul larg , de ce nu eviti sa te afunzi in mocirla ? Ghita cu poza din crama si altul care pandeste postari sterse sa insaileze scenarii grotesti , partizanatul desantat distruge caractere . Ce faci , obligi majoritatea cititorilor sa te huiduie si sa-ti arate bucata de carton ? Chiar ti-o doresti ? De gustibus …

    • Măi, tu te auzi ce debitezi? Crezi că toată țara se închină la doctrina iohanistă? Și cu noi, ăilalți, ce soluție ai? Lagăre de exterminare, ceva? FMM!!

  2. Indiferent ce ar face Mutalakul nu va mai primi cadou 6,2 milioane de voturi,dintre care doua cel putin indesate de servicii interne si externe,pentru ca daruitorul nu se deplaseaza de doua ori cu acelasi cadou si va trebui ca in noiembrie 2019 generalul guvernator al Coloniei sa obtina pe propria valoare si propriile realizari(pauza totala) al doilea mandat(sa speram ca daca nu il va primi cadou iarasi,va fi un mandat cu aducere la realitate).Cum sa fii 5 ani presedinte(vorba vine,el a fost un sumplu general ce a indeplinit ordinele feldmaresalului merkelova,prietena lui putin) si sa nu realizezi macar una,una singura realizare in folosul poporului roman.Se explica aceasta realitate si prin faptul ca el uraste locuitorii din Colonie considerandu-i o rasa inferioara celei din care face parte.As pune pariu ca Mutalakul,pentru a fi in siguranta deplina,detine in secret si cetatenia statului pentru care lucreaza de zor,aici si mai ales in deplasarile turistice prea dese ca sa nu bata la ochi.

  3. De acord cu formatorul de opinii.Fituici ca ziarul asta n-ar exista fara stapanii care o finanteaza. Ziaristi ca acest domn sunt rusine pt. breasla lor.Pana si closca de la Gagesti le da mai elaborate,cu multa scenarita. Dar probabil ca pe acest domn nu-l ajuta educatia si talentul,pe care nu le are,ca de onoare nu poate fi vorba.

    • Te inclini in fata evidentei , pana si ” Psd ” e silit a recunoaste , lucrurile sunt cat se poate de limpezi .

  4. Deci daca esti de stanga trebuie sa-ti placa caci nici nu depui efort ca la supt. Stai. E, devine ofensator la o persoana de dreapta pt ca e onorabila nu merge, nu tine e chiar jignitor la o elita sa te apleci la asa ceva.

  5. La inceput, erau dusi spre educare toti cei ce nu se supuneau vointei statului. Acolo erau instruiti faceau f mult sport erau convinsi sa devina buni germani. Cu timpul au aparut tradatorii. Au fost selectati si reformati in campuri de formare militara. Apoi au aparut f f f multi prizonieri. Ei nu erau dusi in Siberia. Erau tinuti pe camp. Deoarece erau milioane s-a gasit metode rapide de selectare in lagare de munca-munitie, armament, obiectiv secret, alimentatie, medicatie sau domeniu public. Multi din ei erau selectati pt front f multi germani reeducati sau rusi ce vroiau sa lupte contra bolsevicilor restul selectiei facea o baza a fortei de munca necesara pe timp de razboi cu care nu te jucai. Odata cu inaintarea frontului gardienii au numit dintre gardieni la conducerea lagarelor restul fugind. Au fost comise abuzuri ca in orice inchisoare militara insa drumurile fiind blocate administratia sfasiata si conditiile deveneau mizere, asa a aparut inanitia. Odata cu asta si mortii fara nr. Se cautau modalitati de a indeparta aceste cadavre cat mai urgent din cauza sobolanilor si a bolilor holera, dezinterie, tifos iar vara si febra galbena sau boli intestinale din cauza mustelor. Sa ajuns la arderea cadavrelor in crematorii pt eliminarea unei pandemii precum gripa spaniola in 1917 ce a ucis 2 mil de combatanti. Se urmarea sanatatea gardienilor dar si a personalului muncitor care definea pana la urma cine castiga cine pierde. Tara lupta pe 2 fronturi nu putea asigura munca doar femeile care oricum pierdeau mult cu lectiile de aparare patriotica, copii si ei. Putini lucrau cu norma grea dar mancare mai multa, speta, francezi multi italieni dar si alti transfugi. Vreau sa remarc 4 linii cu cea mai mare cantitate de beton din lume-linia Normanda milioane tone beton-linia Maginot Franta reinoit milioane tone beton, linia de front de aparare a Berinului dincoace si dincolo de Rin si conjur de Bonn milioane tone beton, de jur imprejur Berlin sute de mii de tone beton-la asta se adauga megastructuri arme secrete sau zeci porturi submarin cu milioane tone beton… Noi cati metri de autostrada facem?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger