AcasăNewsIohannis, tot cu strada

Iohannis, tot cu strada

Dupa moartea PNL, doar strada ii mai poate da sperante lui Iohannis ca ar mai prinde inca un mandat

Ati auzit de „Contract Romania”? Nu? Nici nu aveati cum sa auziti, pentru ca nu exista decat in mintea si-n mugetul tinerilor frumosi si liberi. TFListii. Aia cu iesitul in strada pentru orice. Aia usor de manevrat pentru ca orizontul lor politic se rezuma la o singura idee, de regula sugerata. Aia care vor sa cada Guvernul, PSD si Comuna din Paris, iar Dragnea si Elena din Troia sa demisioneze pentru ca lor nu le place. Lor le place doar platforma „Contract Romania”, un fel de forma de organizare a strazii pentru sustinerea lui Iohannis.

Dupa moartea <a class=wpil keyword link href=httpswwwnationalrotagpnl title=PNL data wpil keyword link=linked>PNL<a> doar strada ii mai poate da sperante lui Iohannis ca ar mai prinde inca un mandat

Nu cautati pe internet platforma asta, nu figureaza nicaieri, abia a fost infiintata ieri. Pe ea, langa sau dedesubtul ei se joaca niste naivi bucurosi ca au gasit o formula mai de Doamne ajuta pentru logo: #Ati reusit, ne-ati unit! Partea proasta este ca nu se intelege cine i-a unit.

Soros, bun de pus la rana

Desi nu se scoate un cuvant despre Iohannis, numele acestuia se intuieste din doua in doua randuri. Cred ca cele 18 grupari civice adunate sub titlul asta mai degraba cu denumire comerciala s-au inspirat fie din cuvantarile atoase ale presedintelui, fie din politica nedigerabila dezbatuta in Piata Victoriei, la proteste. Sau in piata fiecarui oras, caci Iasi, Arad, Timisoara, Bacau, Oradea, Galati si Craiova au participat cu una sau mai multe asociatii la impreunarea spirituala si ideologica. Musai civice si civile, ca sa nu existe vorbe ca ar fi construite cu participarea extraordinara si discreta a serviciilor secrete. Nici eu nu ma gandesc la vreun amestec securistic, dar am sa ma pregatesc sa banuiesc, macar atata timp cat suspiciunea nu este interzisa de vreo lege. Si nici de vreo ideologie sorosista agresiva si jegoasa nu pot fi acuzate, Doamne fereste, caci Soros a fondat numai organizatii caritabile si cercuri artistice de cantat la dramba si ocarina.

Mai rasfirati, baieti, mai rasfirati!

„Initiativa Romania”, cu vreo 20 de ONG-uri adunate sub pulpana ei, mi se pare cea mai activa. Lanseaza in spatiul public si un simbol cu un barbat tinand de mana un alt barbat, sub logo-ul „Toleranta si diversitate, nu ura si excluziune”! Impresionant, bre! Sa fiu sincer, ma asteptam ca Timisoara sa faca prima pasul asta, ea contribuind cu LGBTeam  – lesbiene, gay, bisexuali, transexuali, pentru cine nu stie – la darul de nunta al „Contract Romania”. Iar printre ONG-uri si la sanul „Initiativei Romania” dai de nume sonore ca Sandra Pralong, reprezentanta personala a lui Soros si cea care a adus „Initiativa” in Romania, acum consiliera lui Iohannis, Cristina Guseth, electriciana care a vrut sa fie ministru la Justitie dar s-a impiedicat in Drept, Cristian Ghinea, ministrul zero al absorbtiei de fonduri europene si alti cetateni si mai mult cunoscuti sau deloc. Inclusiv un domn care se considera cel mai amendat cetatean din Piata Victoriei, cu vreo 20.000 de lei. Baaa, da’ si jandarmii astia! Chiar asa de insensibili sa fie la coagularea cetatenilor si a societatii civile in Bucuresti? Uite, vezi, de aia e nevoie de „Contract Romania”. Sustine strada, iar strada il sustine pe Iohannis. Facem pariu?

author avatar
Valentin Boeru
2.003 afisari

4 COMENTARII

  1. referitor al comentariul individului de mai jos. Acesta este nivelul adevarat al TFListilor.
    Creiere tulburate. Nicio diferenta intre TFListi si „asistatii sociali”. Ba cei din urma sunt mai castigati, ca iau ceva, fata de TFListi care in stupizenia lor cred ca ei chiar gandesc!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger