AcasăNewsIohannis, tara te iubeste!

Iohannis, tara te iubeste!

Tara il iubeste pentru ca spune lucruri trasnite

Este de ajuns ca in ziua in care soacra s-a gasit sa moara, bagandu-te la cheltuieli nemeritate, aceeasi zi in care ai fost trimis in somaj, ti-a venit intretinerea, basca amenda de la circulatie si impozitul pe casa, in fine, ziua in care nu mai ai bani de tigari si nici cainele nu mai are mancare, deci, o zi de… pardon, ei bine, intr-o zi ca asta e de ajuns sa arunci o privire pe pagina de Facebook a lui Iohannis. Brusc, te imbujorezi de fericire, ca si cand ti-ai fi schimbat amanta sau ai dat lovitura la pacanele.

Tara il iubeste pentru ca spune lucruri trasnite

Si nu ai cum sa nu te bucuri cand constati ca toate gandurile tale, ca presedintele este ranchiunos sau ca ar fi intr-o relatie nepotrivita cu tara, sunt false. El este „un om sensibil, cu educatie, este presedintele cel mai bun din lume, in jurul caruia putem cladi increderea si unitatea care ne lipseste ca popor”. Am citat si eu la nimereala.

Curat ca lacrima

Nu stiu de ce nu spune nimeni si ca Iohannis este un om cinstit si corect. Nu e drept. Sau nu am ajuns eu pana acolo? Cea mai buna dovada este ca la vorbele unor ziaristi – desigur, vanduti PSD si unor puteri straine! – ca presedintele nu si-ar fi declarat la Fisc veniturile obtinute din meditatii, Presedintia a comunicat ca acesta a platit mereu taxele si impozitele la stat. Fereasca Dumnezeu, dar nici nu ne asteptam la altceva. Este exact ca la audierea lui Hellvig la Parlament. Sunteti Eduard Hellvig? Da. Lucrati la SRI? Da. A facut SRI abuzuri? Nu. Multumim! Ca atare, consemnam decizia comisiei de control, ca SRI nu a facut abuzuri! ANAF da si el un comunicat, ca nici macar nu a rascolit prin arhivele Fiscului din Sibiu dupa asa ceva. Si e normal sa fie asa, caci directorul ala are si el familie, nevasta de mangaiat si copii de crescut, ce naiba, sa-si rupa gatul pentru o curiozitate tampita?

Bun de pus in rama

Poti sa nu il iubesti pe presedinte cand, vorbind de ordonantele cu scandal, declara ca „Guvernul nu poate sa treaca peste vointa cetatenilor, care este suverana?”. Normal ca-l iubesti, cum sa treaca guvernantii peste vointa celor care i-au votat? „Vocea oamenilor nu mai poate fi ignorata!”, zice Iohannis. Si iar te pocneste un val de amor. Oamenii au zis ca voteaza PSD si asa au facut. Sunt convins ca la asta se refera, asta era vocea poporului. Eu, unul, declar de pe acum nu ca il iubesc, ci il idolatrizez pe Iohannis. Ma duc sa-i bag poza in rama si s-o atarn sub posterul cu Cruduta goala. A spus cel mai mare adevar.  Si asta nu-i nimic pe langa ce urmeaza. „O democratie solida este una in care majoritatile nu abuzeaza de drepturile lor doar pentru ca detin, vremelnic, puterea”.  Asa, asa, ca bine mai infiereza protestele. Or fi fost aia majoritari in strada, dar au detinut puterea tropaiturilor pe caldaram numai pentru cateva ore. Cum sa conduca ei tara? Poti sa stai nesimtitor si sa nu construiesti increderea in jurul presedintelui, cum zicea domnul de pe Facebook? Nu! Pana si eu, vesnic carcotas, ma reinventez si am incredere. Increderea ca imi schimb amanta si castig la pacanele fara sa mai deschid pagina de Facebook a lui Iohannis.

author avatar
Valentin Boeru
3.339 afisari

4 COMENTARII

  1. Si marele balegar kwj iubeste taratele,ca de popor il doare in meditatii transcedentale.Asa cum basina porcului a intors votul de la referendumul din 2012,asa crede balegarul ca poate intorce votul din 11 decembrie,s-ar putea sa mai obtina o gura de tarate in loc de rezultatul pe care sil doreste,adica gubernul mieau.

  2. De ce nu se scoate pe piata hartie igienica imprimata cu chipul lui? Pana la urma, este o forma de manifestare artistica.

  3. Și eu îl iubesc tare mult și după ce va fi iubita mea promit să i-o trag până ce-mi va naște o cireadă de plozi și nu precum capra lui care se ține de alte deranjuri pe la Sibiu! Pa, tu săsălăule! De ce nemții adevărați spun despre voi că sunteți idioți? De ce încă din iostorie, pe când vagabondați prin actuala zonă a Basarabiei, vi s-a spus ”ȘVABI?”, denumire pe care dicționarul ne explică faptul că semnifică murdari, jegoși, motiv pentru care este utilizată pentru șvabi = LIBĂRCI adică, GÂNDACUL NEGRU DE BUCĂTĂRIE MURDARĂ? Păi, cine v-a botezat așa se pare că n-a greșit și madama Merkel tocmai d-aia te iubește, măi jegosule!!

  4. Il iubim ca este , da ca a fost votat de cateva milioane de romani nu de cateva sute nu !!! Si il sprijinim !!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger