Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Iohannis si Dancila, fata in fata la Cotroceni. Sedinta a CSAT

Iohannis si Dancila, fata in fata la Cotroceni. Sedinta a CSAT

Autor:

In cateva ore, premierul si ministrii cu responsabilitati in cadrul Consiliului Supem de Aparare a Tarii sunt asteptati la Cotroceni, la o noua reuniune a CSAT-ului, ultima din acest an.

 

dancila iohannis Iohannis si Dancila, fata in fata la Cotroceni. Sedinta a CSATAnuntata in urma cu exact o saptamana, sedinta Consiliului va incepe la ora 13. Si, din cate a anuntat Presedintia, ca avea pe ordinea de zi subiecte ce tin de planul de inzestrare a Armatei pentru perioada 2019-2028, planul de intrebuintare a fortelor armate ale Romaniei care se trimit la misiuni si operatii in afara tarii, in anul ce vine, precum si planul National de Prioritati Informative pentru 2019. Nu in ultimul rand, se are in vedere discutarea programul de activitate al CSAT pentru 2019.

Ramane de vazut daca presedintele si premierul vor discuta cu privire la chestiunea amanarii unui raspuns de la Cotroceni cu privire la cele doua propuneri ministeriale, avand in vedere ca, recent, cand a criticat lipsa comunicarii cu sefa Guvernului, primul om in stata aducea in discutie intentia sa de a fi discutat cu Dancila in marja sedintei CSAT-ului din aceasta a doua zi a saptamanii.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!